Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ζυμαρικά με μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πιπεριά, κρεμμύδια, και λιαστή ντομάτα. Τι χρειαζόμαστε: 3 μελιτζάνες 7 κολοκυθάκια 2 ντομάτες 3 κρεμμύδια 2 πιπεριές 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα σημάδια της άνοιξης είναι εμφανή ολόγυρά μου με τα ανθισμένα πολύχρωμα λουλούδια και τα καταπράσινα, φουντωτά δέντρα να έχουν κατακλύσει τα φαρδιά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημέρα χρόνια πολλά!!! Χριστός ανέστη σε όλους με υγεία!!! Έχω καιρό να γράψω μια συνταγές λογω κάποιων συγκυριών. Ήθελα από καιρό να γράψω αυτή την συνταγή[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι Πορτογάλοι λατρεύουν το βακαλάο και τον μαγειρεύουν με πάρα πολλούς τρόπους. Όμως ο Bacalhau com Natas, δηλαδή ο βακαλάος με κρέμα, είναι το πιο δημοφιλές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜαροκινά λεμόνια τουρσί «Θα κάνουμε τα λεμόνια τουρσί» ανακοίνωσα περιχαρής, «και μετά θα μπουν σ΄εκείνο το μαροκινό κοτόπουλο με τις ελιές ή σε αρνάκι ταζίν,[...]
Πηγή: pandespani.comΓια το παντεσπάνι 70 γρ βούτυρο 220 γρ ζάχαρη 35 γρ κακάο 125 γρ βραστό νερό 125 γρ αλεύρι 1 κοφτό κουτ.γλυκού σόδα 1 πρέζα αλάτι 1 αβγό 1 βανίλια 130 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα σημάδια της άνοιξης είναι εμφανή ολόγυρά μου με τα ανθισμένα πολύχρωμα λουλούδια και τα καταπράσινα, φουντωτά δέντρα να έχουν κατακλύσει τα φαρδιά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠοιος είπε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε μόνοι μας παστούλες? Υπομονή φαντασία και μεράκι χρειάζόμαστε και με λίγα και οικονομικά υλικά μπορούμε να κάνουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠάστες Βαλεντίνο κι όχι μόνο !!! Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε μόνοι μας παστούλες? Υπομονή φαντασία και μεράκι χρειαζόμαστε και με λίγα και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠάστες Βαλεντίνο κι όχι μόνο !!! Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε μόνοι μας παστούλες? Υπομονή φαντασία και μεράκι χρειαζόμαστε και με λίγα και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠοιος είπε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε μόνοι μας παστούλες? Υπομονή φαντασία και μεράκι χρειάζόμαστε και με λίγα και οικονομικά υλικά μπορούμε να κάνουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Για το παντεσπάνι 6 ασπράδια 6 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. ινδοκάρυδο 2 κ.σ. αλεύρι 250 ml. γάλα για το πασπάλισμα του παντεσπανιού Για την κρέμα 700 ml. γάλα 6[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΤα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά ή και σε σάλτσες[...]
Πηγή: caruso.grΔεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη έχετε στα έτοιμα. Μεγαλύτερη όμως σιγουριά αισθάνεστε όταν τα φτιάχνετε μόνοι σας. Φτιάξτε μόνοι σας χυμό, πάστα, κέτσαπ από τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr