Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
1 πακέτο σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 3 μελιτζάνες φλάσκες (περίπου 700 γρ.) 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα 3-4 μέτριες, ώριμες[...]
Πηγή: gastronomos.grΠρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με αναπάντεχη σύνθεση και απλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά πάστα: 500 γρ. (καλύτερα με κοντό σχήμα και φρέσκια) καπνιστός σολομός: 200 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κρέμα γάλακτος 15%: 250ml ελαιόλαδο: 6 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΑγαπημένη γεύση, που μου θυμίζει επίσης αγαπημένα πρόσωπα "φευγάτα" από καιρό, καθώς και αγαπημένα μέρη. Τούτη η πίτα είναι χορταστική, μιας και μπορεί να την[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά πάστα: 500 γρ. (καλύτερα με κοντό σχήμα και φρέσκια) καπνιστός σολομός: 200 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κρέμα γάλακτος 15%: 250ml ελαιόλαδο: 6 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γρ Κιμάς Μοσχάρι, καθαρό από λίπος Καρότα Κρεμμυδάκια Chives Λίγο μαϊντανό Λίγο Κονιάκ Λίγο Κρασί Λευκό Λίγο ελαιόλαδο 3 σκελίδες Σκόρδο Θυμάρι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 500 γραμμάρια παστό χοιρινό 2 1/2 κούπες (570 ml) ξηρό λευκό κρασί 1 1/4 κούπας (280 ml) μούστος 2/3 κούπας (150 ml) ξύδι από λευκό κρασί 2 κουταλιές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή Μεσσηνιακή συνταγή, (από τον παλιό καιρό που δεν υπήρχαν ψυγεία και το πάστωμα ήταν ο τρόπος φύλαξης και[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 225 γραμμάρια καπνιστό σολομό 100 γραμμάρια τυρί κρέμα 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 75 γραμμάρια μαγιονέζα 11 γραμμάρια ζελατίνα 125 ml κρασί[...]
Πηγή: sidagi.grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 μέτριο αγγούρι (150γρ) 1/2 κίτρινο πεπόνι 1/2 πράσινο πεπόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟι Πορτογάλοι λατρεύουν το βακαλάο και τον μαγειρεύουν με πάρα πολλούς τρόπους. Όμως ο Bacalhau com Natas, δηλαδή ο βακαλάος με κρέμα, είναι το πιο δημοφιλές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο παστό χοιρινό είναι πολύ αγαπητό σε πολλά μέρη της Πελοποννήσου, διότι σε πολλά σπίτια παλαιότερα αλλά και τώρα εκτρέφουν οικόσιτο ζώα. Όταν τα σφάζουν, με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (Για 4-6 άτομα) Για την κρούστα: 1 φλ. φρέσκα ψίχουλα ψωμιού, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές φρέσκα αρωματικά, όπως μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο. Για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κομμάτι στήθος γαλοπούλας, 5 σύκα παστά, 5 βερίκοκα παστά, ½ φλ. Cranberries, ½ φλ. φιστίκι Αιγίνης, 3 κουταλιές βούτυρο, ½ κουταλάκι κανέλα, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑπό τις οικογενειακού τύπου εκδρομές με αυτοκίνητο για την εμπέδωση της γεωγραφίας της Ελλάδος, όταν είσαι σε εφηβεία πρώτον βαριέσαι, δεύτερον βαριέσαι,[...]
Πηγή: pandespani.comΤα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά ή και σε σάλτσες[...]
Πηγή: caruso.gr15/5/15 Πάστα αντζούγιας με φουντούκια και σύκα για να ξεσηκώσετε το κοινό σας. Όλοι θα αναρωτιούνται για τα υλικά που περιέχει, αλλά δύσκολα θα τα βρει[...]
Πηγή: zannetcooks.com