Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
1 μέτριο αγγούρι (150γρ) 1/2 κίτρινο πεπόνι 1/2 πράσινο πεπόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τις οικογενειακού τύπου εκδρομές με αυτοκίνητο για την εμπέδωση της γεωγραφίας της Ελλάδος, όταν είσαι σε εφηβεία πρώτον βαριέσαι, δεύτερον βαριέσαι,[...]
Πηγή: pandespani.comΤο παστό χοιρινό είναι πολύ αγαπητό σε πολλά μέρη της Πελοποννήσου, διότι σε πολλά σπίτια παλαιότερα αλλά και τώρα εκτρέφουν οικόσιτο ζώα. Όταν τα σφάζουν, με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (Για 4-6 άτομα) Για την κρούστα: 1 φλ. φρέσκα ψίχουλα ψωμιού, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές φρέσκα αρωματικά, όπως μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο. Για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 2 μικρά καλαμάρια, 2 μέτριες γαρίδες 40/50, 2 μύδια με μισό κέλυφος, 2 μικρές σουπιές, 200γρ. μακαρόνια σπαγέτι, 300γρ. χυμό ντομάτας, 1 κουταλάκι πάστα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κομμάτι στήθος γαλοπούλας, 5 σύκα παστά, 5 βερίκοκα παστά, ½ φλ. Cranberries, ½ φλ. φιστίκι Αιγίνης, 3 κουταλιές βούτυρο, ½ κουταλάκι κανέλα, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 2-3 φιλετάκια χοιρινά (σύνολο 900 περίπου γρ.), καθαρισμένα από τις ίνες και τις πέτσες τους, κομμένα σε 12 συνολικά κομμάτια, 1 μέτριο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4-6 άτομα 750 γρ. αχιβάδες (Vongole) 500 γρ. (1 πακέτο) λινγκουίνι (Linguine) ή σπαγέτι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κοφτές κουταλιές βούτυρο 1 μεγάλη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠριν λίγες μέρες διορθώνοντας αυτό το ποστ, αντί για το κουμπί «αποθήκευση» πάτησα λόγω κεκτημένης ταχύτητας το κουμπί «δημοσίευση». Ευτυχώς το κατάλαβα[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 2-4 άτομα 225 γραμμάρια καπνιστό σολομό 100 γραμμάρια τυρί κρέμα 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 75 γραμμάρια μαγιονέζα 11 γραμμάρια ζελατίνα 125 ml κρασί[...]
Πηγή: sidagi.grΜετά από εκδρομή με στόχο δοκιμές κρασιών στις γιορτινές Μέρες της Νεμέας, ένας σύντομος σταθμός στο παραλιακό Νεράκι (καθόλου ξενερουά) μας επιβράβευσε με[...]
Πηγή: pandespani.com15/5/15 Πάστα αντζούγιας με φουντούκια και σύκα για να ξεσηκώσετε το κοινό σας. Όλοι θα αναρωτιούνται για τα υλικά που περιέχει, αλλά δύσκολα θα τα βρει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά ή και σε σάλτσες[...]
Πηγή: caruso.grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά πάστα: 500 γρ. (καλύτερα με κοντό σχήμα και φρέσκια) καπνιστός σολομός: 200 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κρέμα γάλακτος 15%: 250ml ελαιόλαδο: 6 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.com1 πακέτο σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 3 μελιτζάνες φλάσκες (περίπου 700 γρ.) 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα 3-4 μέτριες, ώριμες[...]
Πηγή: gastronomos.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή Μεσσηνιακή συνταγή, (από τον παλιό καιρό που δεν υπήρχαν ψυγεία και το πάστωμα ήταν ο τρόπος φύλαξης και[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΟι Πορτογάλοι λατρεύουν το βακαλάο και τον μαγειρεύουν με πάρα πολλούς τρόπους. Όμως ο Bacalhau com Natas, δηλαδή ο βακαλάος με κρέμα, είναι το πιο δημοφιλές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr