Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑφρατες,αερινες μπουκιτσες απο σιροπιασμενο παντεσπανι,σαντιγι και ελαφρα καβουρντισμενο φιλε αμυγδαλου μεσα και εξω. Απλα πεντανοστιμες!!! Απολαυστε τις!!![...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΠάρα πολύ πολύ γευστική Πάστα ταψιού Νηστίσιμη!!! Υλικά για την βάση: 350 γρ αλεύρι Φαρίνα, 400 ml νερό, 300 γρ ζάχαρη, 75 ml λάδι ελαφρύ, 50 γρ κακάο, 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα!! Μια Πάστα Σοκολάτα με Υπέροχα Σούπερ Υγιεινά Υλικά Χωρίς Γλουτένη, με αφράτο Μπισκότο - Παντεσπάνι και βελούδινη Σοκολάτα.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕξωτικός πειρασμός με διπλή σοκολάτα, και κρέμα από εξωτικά φρούτα. Ένα μοναδικό γλύκισμα με βάση από μπισκουτί αμυγδάλου - σοκολάτας, επικαλυμμένο με έξτρα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Η φιστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορούμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλλιώς μάρτζιπαν ,δηλαδή ζυμάρι ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠριν από λίγες μέρες σας είχα δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικό γάλα από αμύγδαλα. Σας είχα πει, ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με αρκετούς τρόπους[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΠρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με αναπάντεχη σύνθεση και απλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Για το παντεσπάνι 200 γραμμάρια.ζάχαρη 8 αυγά 100 γραμμάρια.αλεύρι 2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιας Εκτέλεση Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑυτή η πάστα είναι κάτι μεταξύ του κλασικού Mac and Cheese και του μπρόκολου γκρατινέ. Είναι ελαφρύτερο από το πρώτο και πιο χορταστικό από το δεύτερο. Απλά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΆλλη μία συνταγή για πάστες νουγκατίνες, με υπέροχη κρέμα αμυγδάλου. Υλικά για 16 πάστες: Για την βάση μπισκότου: 90 γρμ. αλεύρι 225 γρμ. αμύγδαλα, τριμμένα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΦανταστικό άρωμα μπισκότου Μιράντα. Μία πάστα που δεν έχετε ξαναφάει. Η φώτο είναι ενδεικτική. Υλικά: Για το παντεσπάνι αμυγδάλου: 200 γρμ. αλεύρι που[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr1 φακελάκι μαγιά 160 γρ. χλιαρό γάλα 1 αβγό 1 κρόκο αβγού ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι 80 γρ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. κοφτό αλάτι 1/2 κ.γ. κανέλα 2-3 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.grΚαι ποιος δεν έχει φάει πάστα ποντικάκι μικρός. Εμένα μου έπαιρνε η μαμά μου κάθε Παρασκευή μετά το φροντιστήριο αγγλικών, το είχαμε σαν παράδοση. Είναι ένα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr