Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Ενας διαφορετικός τρόπος να έχουμε τη φέτα στό τραπέζι μας σε συνδιασμό με παξιμάδι. Διαφορετική παρασκευή, αλλα πολύ γνωστή γεύση. Τι χρειαζόμαστε: κριθαρένιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 1/2 πακέτο ζελατίνα (περίπου 36-40 γρ) 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό 1/2 φλυτζάνι βραστό νερό 1/2 λίτρο πολτοποιημένο καρπούζι 2 κουταλιές[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 2 μέτριες κόκκινες πιπεριές , καθαρισμένες και κομμένες στη μέση 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 225 γραμμάρια θρυμματισμένη φέτα (περίπου 1[...]
Πηγή: sidagi.grυλικά 500 γρ. πολύ φρέσκος σολομός σε φέτες 4 μέτρια αβοκάντο, ώριμα 2 λάιμ (3 αν είναι πολύ μικρά) 100ml ε.π. ελαιόλαδο 100ml γάλα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 400 γρ. φρέσκο σολομό σε χοντρή φέτα 500 γρ. ζωμός λαχανικών 200 γρ. κρέμα γάλακτος 30 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 3 ασπράδια αβγού 3 κ.σ. χυμό λεμονιού ξύσμα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 200 γρ. βρασμένα και καθαρισμένα παντζάρια 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 1/2 σκ.σκόρδου λυωμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 250 γρ., ψιλοκομμένο ρεβίθια: 250 γρ., μουλιασμένα για 12 ώρες στο νερό ζωμός καραβίδας: 2½ λίτρα θυμάρι: 2 κλωνάρια,[...]
Πηγή: icookgreek.comthe recipe in english Μια ιδιαίτερη μους ...χωρίς σοκολάτα, χωρίς βούτυρο, χωρίς ζάχαρη, χωρίς αυγά και χωρίς αλεύρι. Τα υλικά της....υγιεινά και θρεπτικά![...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά 3 σκελίδες σκόρδου χοντροκομμένες 200 γρ. φρέσκο κατίκι 100 γρ. ανθότυρο ή μυζήθρα ανάλατη ψίχα από 1 χοντρή φέτα ολικής άλεσης 100 γρ. φουντούκια[...]
Πηγή: icookgreek.com23/3/15 Μους μπακαλιάρου αντί σκορδαλιά στο τραπέζι μας. Ένα νόστιμο και σκορδάτο άλειμμα σαν την αλιάδα των επτανήσων. Εξίσου απολαυστική με τη σκορδαλιά που[...]
Πηγή: zannetcooks.comVerrines: εκκεντρικές λιχουδιές σε ποτήρια Το παιχνίδι με τα φαγητά σε ποτήρι ξεκίνησε από την Γαλλία, εξ ου και το όνομά του (verre, ποτήρι & γυαλί). Μιλάμε[...]
Πηγή: pandespani.com200 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια 50 ml ξυνόγαλα 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο ξερή ρίγανη πιπέρι ξύσμα από 1 λάιμ 5-6 κλ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά - 500 γρ. φάβα - 2 ξερά κρεμμύδια σε χονδρές φέτες - ¼ φλ. τσ. ελαιόλαδο - Λίγη ρίγανη ξερή ή ένα κλαδάκι φρέσκια - 1 1/2 λίτρο νερό ζεστό - Αλάτι -[...]
Πηγή: lovecook.grΌταν ξεκίνησα να γράφω για τα κτήματα σκέφτηκα ότι θα πρέπει να γράψω και αναλυτικά για το πώς φτιάχνεται το λάδι (να φέρω κι αυτή τη δημοσίευση εδώ κοντά για[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΜια πρωτότυπη και εύκολη συνταγή που θα σας αρέσει πολύ! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 300 γρ. κουβερτούρα με 55% κακάο 500 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γραμμ. φάβα 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες 1½ λίτρο νερό 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι αλάτι Για το γαρνίρισμα 2[...]
Πηγή: argiro.gr