Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
4 Ασπράδια αυγών 225 γρ. ψιλή ζάχαρη 5 ml κορν φλάουρ 5 ml ξύδι από λευκό κρασί 2,5 ml άρωμα βανίλιας 300 ml πλήρης κρέμα γάλακτος 450 γρ. φρέσκα μαλακά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑς φτιάξουμε πάβλοβα! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις; Όχι αν ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα. Ένα γλυκό σχεδόν βασιλικό με καταγωγή από την Αυστραλία[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΛέγεται ότι για να πετύχεις ολόλευκες, καλοψημένες, αφράτες, αέρινες και ταυτόχρονα μαστιχωτές μαρέγκες, που να λιώνουν στο στόμα, είναι πολύ δύσκολο. Δύσκολο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΆλλη μια χρονιά ξεκινά! Εύχομαι να είναι γεμάτη χαρές, τις μικρότερες δυνατές λύπες, υγεία και αγάπη. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε αυτές τις μέρες. Εγώ μπορώ να πω[...]
Πηγή: cookika.comΥΛΙΚΑ: 220 γρ. ζάχαρη 4 ασπράδια αβγών σε θερμοκρασία δωματίου λίγο αλάτι ½ κ.γλ. κρέμα ταρτάρ (προαιρετικά) 1 κ.γλ. ζάχαρη βανίλιας 1 κ.σ. κορν φλάουερ 1[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακριβώς όπως σας τις δίνω και δεν θα απογοητευθείτε. ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά: 4 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου Ελάχιστο αλάτι 250 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. κορν φλάουερ 1 κ.σ. άσπρο ξίδι Μερικές σταγόνες υγρή βανίλια 300 γρ.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grασπράδια από 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 280 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. κορν φλάουρ κοσκινισμένο 1 κ.γλ. ξίδι από κρασί 125 γρ. βατόμουρα χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 κ.γλ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grH απαλή γεύση της καθώς εξατμίζεται στο στόμα σε κάνει να νιώθεις συναισθήματα που δεν θα έπρεπε για ένα απλό γλυκό! Αυτή είναι η πάβλοβα και στη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη μαρέγκα Έξι ασπράδια αβγών 175 γραμμάρια ζάχαρη 175 γραμμάρια ζάχαρη άχνη Μία κουταλιά του γλυκού ξίδι Μία κουταλιά του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.grΗ Πάβλοβα, είναι ένα γλυκό φτιαγμένο από μαρέγκες, που έγινε προς τιμή της ρωσσίδας χορεύτριας Άννα Πάβλοβα και που για χρόνια οι Νεοζηλανδοί τσακώνονταν με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά!Και πως να μην ερωτευτείς ένα τέτοιο γλυκό; Κάποιοι λένε είναι να το χαζεύεις,εγώ προσωπικά το "τσακίζω".Ελαφρύ[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜια εναλλακτική για Πάβλοβα σε ατομικές μερίδες...Όταν πρωτοείδα το τίτλο είπα συνταγή με μωρά; Πιστέψτε με όμως τρώγονται ευχάριστα και χωρίς ενοχές. Η ιδέα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΠάβλοβα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Υλικά 3 ασπράδια αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ 1[...]
Πηγή: kouzzzina.gr