Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
150γρ. αγκινάρες 1 μικρό κρεμμύδι 200γρ. μανιτάρια 50γρ. ζαμπόν 1 κουταλιά τριμμένο ψωμί 3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κούπα λευκό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔεν είναι μόνο που μας αρέσουν, αλλά ο φράχτης μέχρι πρόσφατα ήταν γεμάτος αγκιναριές. Τις κάνω κονσέρβα και τις αποθηκεύω ( όπως έχουμε πει ) ή τις μαγειρεύω[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ " Trifolati " στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔεν είναι μόνο που μας αρέσουν αλλά ο φράχτης, όταν φτάνει η εποχή τους, είναι γεμάτος αγκιναριές. Τις κάνω κονσέρβα και τις αποθηκεύω ( όπως έχουμε πει ) ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ανοιξιάτικες οι αγκινάρες και καλό είναι να τις εκμεταλλευτούμε τώρα που υπάρχουν. Μαζί με τα μανιτάρια ταίριασαν απίθανα. Υλικά: 500 γρ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά (για 3-4 άτομα) 8-10 αγκινάρες 10 μανιτάρια λευκά, μικρά 10 κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ξερό κρεμμύδι 1 ποτηράκι λευκό ξηρό[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ " Trifolati " στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr