Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
150γρ. αγκινάρες 1 μικρό κρεμμύδι 200γρ. μανιτάρια 50γρ. ζαμπόν 1 κουταλιά τριμμένο ψωμί 3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κούπα λευκό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔεν είναι μόνο που μας αρέσουν, αλλά ο φράχτης μέχρι πρόσφατα ήταν γεμάτος αγκιναριές. Τις κάνω κονσέρβα και τις αποθηκεύω ( όπως έχουμε πει ) ή τις μαγειρεύω[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας από τους λόγους που δεν μου αρέσει να πηγαίνω λαϊκή, πέρα από το κουβάλημα, είναι γιατί παρασύρομαι. Μου είναι αδύνατο να αντισταθώ στο τρυφερό μαρούλι, ή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα εντελώς απλό ορεκτικό που σερβίρεται σαν μεζεδάκι για μπύρα ή κρασί, αλλά επίσης, και συνοδευτικό του κυρίως πιάτου της κάθε ημέρας.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις συνταγές που σας έχω δείξει!!! Κάπου γύρω στα 15 "καταδέχθηκα" για πρώτη φορά να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν είναι μόνο που μας αρέσουν αλλά ο φράχτης, όταν φτάνει η εποχή τους, είναι γεμάτος αγκιναριές. Τις κάνω κονσέρβα και τις αποθηκεύω ( όπως έχουμε πει ) ή[...]
Πηγή: bostanistas.gr8 τρυφερές αγκινάρες (600 γρ. περίπου) 2 σκελίδες σκόρδο 60 ml. ελαιόλαδο 125 ml. λευκό ξηρό κρασί 15 ml. χυμό λεμονιού φρέσκια μέντα αλάτι πιπέρι [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΤΖΙΟΥΝΤΊΑ Ακόμη μια ασυνήθιστη - πάντα για τα ελληνικά δεδομένα - συνταγή με αγκινάρες. Οι αγκινάρες αλά τζιουντία ( carciofi alla giudia ) είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑγκιναρούλες φρέσκες πήρα προχθές και αφού τις καλοκαθάρισα, σκεφτόμουν τι να τις κάνω! Είναι λίγο επίπονη η διαδικασία τους αλλά δεν συγκρίνονται ούτε σε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr8 αγκινάρες 400 γρ. κρεμμύδια στιφάδου, μικρά 300 γρ. καρότα 500 ml κρασί 150 γρ. φέτα λίγο σέλινο λίγο άνιθο λίγο ελαιόλαδο λίγο αλεύρι Για την σκορδαλιά:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣε τούτη τη συνταγή από την Τήνο, η ξινουλή σάλτσα συμπληρώνει τη γλύκα της αγκινάρας. Το πιάτο παραδοσιακά μαγειρεύεται μαζί με φρέσκα κουκιά. Σερβίρεται σαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνήκουν στα κηπευτικά που τρώγονται με χίλιους τρόπους: από ωμά ως και συνδυασμένα με κάθε είδους γέμιση, όπως τυρί, λαχανικά, κιμά, ζυμαρικά... Μπορεί το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Αγκινάρες 10 μικρές Λεμόνι 3-4 κουταλιές σούπας μόνο τον χυμό του Αλεύρι 1 φλυτζάνι τσαγιού Αυγά 2 (μόνο τους κρόκους) Αυγό 1 (μόνο το ασπράδι του)[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλή σας μέρα! Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις συνταγές που σας έχω δείξει!!! Κάπου γύρω στα 15 "καταδέχθηκα" για πρώτη φορά να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 10 βρασμένες αγκινάρες 1/2 κιλό κιμά 1/4 φλ. τσαγιού λάδι 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού κρασί κόκκινο 1 κουταλάκι τσαγιού[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 8 αγκινάρες 1 κιλό σπάλα αρνιού 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού άσπρο κρασί 2 αυγά κρόκους Αλάτι και[...]
Πηγή: sidages.gr200 γρ καρδιές αγκινάρας σε κονσέρβα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν 2 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 4 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 4 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 3-4 άτομα) 8-10 αγκινάρες 10 μανιτάρια λευκά, μικρά 10 κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ξερό κρεμμύδι 1 ποτηράκι λευκό ξηρό[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr