Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μια ιδιαίτερη μακαρονάδα με πολύ ξεχωριστή γεύση Τι χρειαζόμαστε: μισό πακέτο μακαρόνια φιογκάκια 1/4 κιλού φιλέτο γαλοπούλας σε φέτες 1/4 κιλού φέτα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 250 γρ. φιογκάκια Αλάτι, πιπέρι 4 κ.σ. ελαιόλαδο Για τη σάλτσα 120 γρ. ανθότυρο 3 κ.σ. κουκουνάρια 1 κ.σ. βασιλικό αποξηραμένο 1 ντομάτα μεγάλη 3 κ.σ.[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.com1 πακετο σφολιατα ζαχαρη κανελα απλωνετε τη σφολιατα στο ταψι του φουρνου πανω σε μια λαδοκολα ριχνετε απο πανω απο τη σφολιατα λιγο νερακι πασπαλιζετε με[...]
Πηγή: cooktherapy.gr...είναι μπισκοτένια, τραγανά , μυρωδάτα και πολύ χαριτωμένα! ! ! Υλικά: 125 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου και τεμαχισμένο 1/2 κούπα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΦιογκάκια με ελιές και φέτα Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπτά Μερίδες: 8 Υλικά 200γρ φέτα 32 ελιές (μισές πράσινες, μισές μαύρες)[...]
Πηγή: kouzzzina.grΓια τα ζυμαρικά: 1 συσκευασία μακαρόνια φιογκάκια αλάτι Για την σάλτσα: 2 μέτρια κρεμμύδια (ψιλοκομμένα) 1 πράσινη πιπεριά (κομμένη σε κύβους) 1 ζαμπόν[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 250 γρ. φιογκάκια 2 μανιτάρια λευκά μεγάλα κομμένα σε φετούλες 1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε καρέ 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη 1 πιπεριά κομμένη σε καρέ 2[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr400 γρ. Φιογκάκια 1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα 1 1/2 φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν μπορούσα να μη μαγειρέψω μια μακαρονάδα με μανιτάρια. Ο συνδυασμός του ρουστίκ αρώματος των μανιταριών με την πάστα, είναι κάτι σαν άγραφος νόμος. Σε αυτή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τα φύλλα από το σπανάκι,τα πλένουμε καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λαδάκι τα... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τα φύλλα από το σπανάκι,τα πλένουμε καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λαδάκι τα... The post[...]
Πηγή: chefoulis.gr