Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Το κρεας αποκτα εξαισια γευση (για τηγανιτα/ψητα) Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζανι ελαιολαδο 2 φυλλα δαφνης 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες (ή πρεσαρισμενες) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν υπάρχουν περιορισμοί στους συνδυασμούς των υλικών. Αφήστε την φαντασία και την έμπνευσή σας να σας καθοδηγήσουν. Συνδυάστε διάφορα λαχανικά, πολύ φρέσκα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr3 μαρινάδες για κρέατα για τις πιο νόστιμες συνταγές Το ξίδι δρα πιο γρήγορα από το κρασί και μαλακώνει όλα τα κρέατα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis4 κ.σ μουστάρδα απαλή Σκόρδο σκόνη (κατά βούληση) Ρίγανη (κατά βούληση) 1.κ.γ Πάπρικα καπνιστή Αλάτι Κρεμμύδι αποξηραμένο (προαιρετικά) Λίγο ελαιόλαδο Κάρυ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα σας! Καλοκαιράκι ακόμα κι όσο ο Αύγουστος με τις υπερβολικές του ζέστες προχωρά προς το τέλος του και πριν έρθουν οι συχνές φθινοπωρινές μπόρες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή σήμερα και ο Σεπτέμβριος που ήδη εμφανίστηκε, προχωρά αργά αλλά σταθερά και μας φέρνει πιο κοντά στα πρωτοβρόχια. Παρόλα αυτά, όσο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒάλτε το κρεατάκι σας να σταθεί μέσα σ᾿ αυτό το καταπληκτικό κρασί, μαζί με σπιτικό λάδι και αρωματίστε το με κρεμμύδια, σκόρδο, δαφνόφυλλα και θυμάρι.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια να μαλακώσει το μοσχαράκι μας και να αποκτήσει υγρασία, ώστε να μην μας στεγνώσει, ειδικά στο ψήσιμο, η καλύτερη λύση είναι να το μαρινάρουμε. Με αυτήν την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια ψητά που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουτάκι μπύρα 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 κρεμυδι στα τέσσερα 2-3 σκελίδες σκόρδο 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαρινάδα κατάλληλη για μπριζόλες γάλακτος Με τη μαρινάδα καταφέρνετε να προσθέσετε βάθος στη γεύση της μπριζόλας. Υλικά Για 1 κιλό μπριζόλες γάλακτος 1 μικρό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικα Χοιρινα σουβλακια Κολιανδρο σε σκονη Σκορδο σε σκονη Θυμαρι Φρεσκοτριμμενο πιπερι Ελαιολαδο Εκτελεση Πλενουμε τα σουβλακια και τα στραγγιζουμε καλα. Τα[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικα 20 χοιρινα σουβλακια 3 μεγαλα ξερα κρεμμυδια 3 σκελιδες σκορδο 2 δαφνοφυλλα 1 κουτ.σουπας κοφτη κολιανδρο τριμμενο 1 κουτ.σουπας θυμαρι ξερο 1/2[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά : 2 κουτιά μπίρα 2 κουταλιές Αλάτι 1/2 κούπα Ελαιόλαδο 1 κουταλιά πιπέρι Καγιέν 1 κουταλιά Ξύδι 1 κουταλιά χυμό Λεμονιού 1 σκελίδα Σκόρδο λιωμένο[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλησπέρα σας! Καλοκαιράκι ακόμα κι όσο ο Αύγουστος με τις υπερβολικές του ζέστες προχωρά προς το τέλος του και πριν έρθουν οι συχνές φθινοπωρινές μπόρες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή σήμερα και ο Σεπτέμβριος που ήδη εμφανίστηκε, προχωρά αργά αλλά σταθερά και μας φέρνει πιο κοντά στα πρωτοβρόχια. Παρόλα αυτά, όσο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπριζόλες του κουρασμένου Όταν έρχεται μερικές φορές πολλά κουρασμένος ο Πέιπ που την δουλειά, μη έχοντας φάει τίποτε ούλλη νύχτα, ξέρω ότι θέλει να φάει[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜαρινάδα με αρωματικά Υλικά 2 κ.σ. χυμό λεμονιού 1 μικρή σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη, λιωμένη σε γουδί Αλάτι-πιπέρι φρεσκοτριμμένο 7 κ.σ. καλό ελαιόλαδο ½[...]
Πηγή: greekouzina.gr