Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Μπορεί η Dolce Vita να τοποθετείται στη Ρώμη του ’50 και του ’60 (βλέπετε, το φιλμ γυρίσθηκε ακριβώς στην αλλαγή, το 1960), αλλά εάν ο Fellini ήταν ζωντανός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦέτος μετά από πολλά χρόνια σκέψης... χαχαχα, αποφάσισα να φτιάξω πανετόνε και χωρίς φόρμα. Έχω πολύ μεγάλο θράσσος τι να πω!!! Μεγάλο μαρτύριο μιλάμε, γιατί[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΤΟΝΕ Σίγουρα λιγότερο γνωστό απο το παραδοσιακό γλυκό πανετόνε, εδώ στην Ελλάδα, το γαστρονομικό πανετόνε (θα μπορούσαμε να το πούμε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο panettone είναι ένα είδος γλυκού ψωμιού με καταγωγή από το Μιλάνο της Ιταλίας. Παρασκευάζεται συνήθως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Ιταλία, τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο panettone , αυτό το ιταλικό τσουρεκοψωμάκι, είναι από τις ξενόφερτες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που πολύ μου αρέσουν. Από τότε που το ανακάλυψα, πριν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΘα φτιάξουμε λοιπόν Panettone! να και τα υλικά μας : 600γρ αλέυρι για τσουρέκια (μπορεί να χρειαστεί 2-3 κ.σ περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το μέγεθος των[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά για μία φόρμα για panettone του 1/2 κιλού λαδόκολλα (η δικιά μας είναι 35 εκ., κάπου εκεί θα είναι όλες) συρραπτικό ψαλίδι Οδηγίες Κόβουμε μία λωρίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈγινε ήδη κουβέντα μπόλικη για το κουραστικό πανετόνε. Μ αρέσει το τρώω αλλά δεν θα το φτιάξω ποτέ. Έτσι, η συνταγή που σας δίνω είναι ίδια με της Λίνας, με[...]
Πηγή: greekmasa.grΤελικά βρήκα την συνταγή που έψαχνα. Έκανα μεγαλη έρευνα και κατέληξα σ' αυτή, την μπελαλίδικη μεν, αλλά πολύ καλή συνταγή. Είναι απο ένα ιταλικό site . Πάρτε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΝΕΤΟΝΕ (ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) Γιορτες και πανετονε πανε πακετο στην γειτονικη μας Ιταλια, αλλα τα τελευταια χρονια τα ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΤΤΟΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Το διασημο πανεττονε, ειναι το χριστοψωμο του Μιλανου. Το εθιμο του χριστοψωμου, δηλαδη ενος γλυκου ψωμιου, που μοιραζοταν στα μελη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ 200 γρ. φρέσκια μαγιά 240 ml ζεστό γάλα 140 γρ. αλεύρι για κάθε χρήση ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΦΡΟΥΤΩΝ 1 φλιτζάνι χρυσές σταφίδες 1 φλιτζάνι γλασαρισμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜείγμα 1 250 γρ βούτυρο λιωμένο (χλιαρό) 6 μεγάλα αυγά 100 γρ γάλα 1 κτγ αλάτι Μείγμα 2 700 γρ αλεύρι για τσουρέκια 2 κύβοι νωπή μαγιά (50γρ σύνολο) 140 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΑΝΕΤΟΝΕ Ναι, υπάρχει και παγωτό με γεύση πανετόνε! Μην φανταστείτε βέβαια ότι έχει ακριβώς την γεύση του διάσημου μπριός, έχει όμως όλα τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΤΌΝΕ (ΣΥΝΤΑΓΗ IGINIO MASSARI) Για το πανετόνε, τον βασιλιά των χριστουγεννιάτικων γλυκών ψωμιών, έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio . Μάλιστα το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr