Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός κρέατος 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½[...]
Πηγή: sidagi.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1. Σε ένα βαθύ σκεύος ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ και ρίχνουμε το μοσχαράκι. Σοτάρουμε το κρέας, δίνοντας χρώμα σε όλες τις πλευρές του για να κλείσουν οι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά 500 γρ. μοσχάρι ποντίκι ¾ κουτάκι μπύρα 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες ή μικρα κρεμμυδάκια 1 καροτο σε φετακια 1 κουτι μανιταρακια ολοκληρα 1 φλιτζανακι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com700 γρ. μοσχαράκι 5 πατάτες 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπερι 250 γρ. μανιτάρια λαδι νερό μαϊντανό Μέθοδος Εκτέλεσης Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο λάδι,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌπως θα έχετε καταλάβει από παλαιότερες αναρτήσεις μας, όσο αφορά το φαγητό τουλάχιστον, δύσκολα θα χαλάσω το χατίρι των μελών της αγαπημένης μου οικογένειας![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌπως θα έχετε καταλάβει από παλαιότερες αναρτήσεις μας, όσο αφορά το φαγητό τουλάχιστον, δύσκολα θα χαλάσω το χατίρι των μελών της αγαπημένης μου οικογένειας![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός βοδινού 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½ ματσάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλή σας μέρα! Πώς τα καταφέρνω έτσι συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να καταλάβω!!! Πάντα κάτι μου ξεφεύγει, πάντα κάτι μένει σε κάποια γωνιά και το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 16/04/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμύδια Μια συνταγή για ένα υπέροχο φαγητό με[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 03/07/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι ψιλοκομμένο με μανιτάρια και τυρί στο φούρνο Ψιλοκομμένο μοσχαράκι με μανιτάρια[...]
Πηγή: sintayes.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Πώς τα καταφέρνω έτσι συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να καταλάβω!!! Πάντα κάτι μου ξεφεύγει, πάντα κάτι μένει σε κάποια γωνιά και το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠαρασκευή Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος Μερίδες: 6-8 • 150 γρ. Βιτάμ κλασικό • 1½ κιλό μοσχάρι από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:2,5 ώρες, Κόστος:16 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχάρι σε[...]
Πηγή: foodtrails.gr