Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά για 5-6 άτομα: 1½-2 κιλά κότσι κομμένο σε χοντρές φέτες 2 φλιτζάνια μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη 3[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr΄Ενα πιάτο όνειρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Περιγραφή συνταγής κρεμμύδι Τα φύλλα αλλά και ο βολβός του τρώγονται, έχοντας χαρακτηριστική[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤο Οσομπούκο, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μιλανέζικη σπεσιαλιτέ με μοσχαρίσιο κότσι, λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας, λευκό κρασί και ζωμό. Γαρνίρεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grοσομπούκο γαλοπούλας με τζίντζερ και κόλιανδρο To oσομπούκο (ossobuco) είναι ως γνωστόν ιταλική εφεύρεση και δη βόρεια και δη εκ Μιλάνου. Eίναι το «κόκκαλο με[...]
Πηγή: pandespani.comΓια το Μπουκέ γκαρνί 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 1 κλαδάκι θυμάρι 1 δαφνόφυλλο 2 γαρύφαλλα {Για το οσομπούκο} 4 μικρές φέτες κότσι μοσχαρίσιο λίγο αλεύρι 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr2 κιλά οσομπούκο κομμένο σε μεγάλες φέτες πάχους 4 εκ. (όσο πιο μεγάλες οι φέτες σε διάμετρο τόσο πιο πολύ το ψαχνό) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 4 φέτες κότσι μοσχαρίσιο (κομμάτια/φέτες από μοσχαράκι κοντά στο γόνατο, με κόκαλο με το μεδούλι του στο κέντρο), 3 καρότα, 2 κρεμμύδια, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτοµα) 1 κιλό περίπου (4-6 κοµµάτια) κότσια από µοσχαράκι (φέτες κάτω από το γόνατο µε κόκαλο µε µεδούλι), 1 ½ φλ. άσπρα φασόλια, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 κομματια οσομπουκο μοσχαρισιο 1/2 κρεμμυδι ξερο 1 σκελιδα σκορδο Στην μύτη του κουτ.γλ. Κανελα Στην μύτη του κουτ.γλ. ζαχαρη Στην μύτη του κουτ.γλ. αλάτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχουμε φτάσει αισίως τα μέσα Μαρτίου και βρισκόμαστε εν μέσω Μεγάλης Σαρακοστής. Εγώ θα την πω την αμαρτία μου... Δε νηστεύω. Γι' αυτό και έφτιαξα σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑλατοπιπερώνουμε το κρέας. Το αλευρώνουμε και το τινάζουμε από το παραπανίσιο αλεύρι. Ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, που θα[...]
Πηγή: toarkoudi.gr