Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τρυφερά μπουτάκια αρνιού, μπλέκουν γλυκά με κυδώνια και διάφορα μυρωδικά και σου δίνουν ένα πιάτο ικανό να σταθεί στο κυριακάτικο τραπέζι! Μια συνταγή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣήμερα είναι Τσικνοπέμπη! Αφορμή να ανάψουμε τα κάρβουνα και τις σχάρες μας και να ψήσουμε μπόλικα "κοψίδια"! Εμείς ήδη έχουμε ψήσει κρέατα με διάφορους[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίναι πολλές φορές που εμείς οι κάτοικοι των πόλεων, ευχόμαστε να είχαμε κάποιες από τις διαφορετικές ανέσεις που έχουν τα χωριά στην εξοχή. Όπως για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΞεφυλλίζοντας τις προάλλες το αρχείο μας με διάφορες συνταγές από τις οποίες παίρνουμε ιδέες για τις δικές μας, πέσαμε σε μία συνταγή για ένα μεζέ με μπουκιές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜε τη γιαγιά μου, επειδή πάντα «βάζαμε» περιβόλι και τα φρέσκα λαχανικά δεν έλειπαν ποτέ από το σπίτι, τα μαγειρεύαμε πολύ συχνά και σε διάφορες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/12/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αρνί ριγανάτο κατσαρόλας Αρνάκι ριγανάτο κατσαρόλας. Μια εύκολη, απλή συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΥΛΙΚΑ Για το αρνί 1 αρνίσιο μπούτι 2 σκ. σκόρδο 2 κρεμμύδια Ελαιόλαδο Αλάτι χοντρό Πιπέρι Δεντρολίβανο 1-2 κ.σ. θυμαρίσιο μέλι Λίγο στακοβούτυρο 1 ποτήρι νερό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜε τη γιαγιά μου, επειδή πάντα «βάζαμε» περιβόλι και τα φρέσκα λαχανικά δεν έλειπαν ποτέ από το σπίτι, τα μαγειρεύαμε πολύ συχνά και σε διάφορες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/3 του φλυτζανιού λάδι (προτιμήστε ελιάς για καλύτερη γεύση) 1 κιλό αρνί κομμένο όπως για γιαχνί Αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: greekcook.gr