Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά γάλα: 5 λίτρα ζάχαρη: 600- 750 γρ. (ανάλογα με τη γεύση που προτιμάτε) μαστίχα: 2 κομμάτια (σε μέγεθος ρεβιθιού) κορν φλάουρ: 150 γρ. αλεύρι ανακατεμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comTo Καζάν Ντιπι είναι ίσως το πιο νόστιμο και ταυτόχρονα απλό γλυκό που μπορείς να βρεις στην Τουρκία. Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του; Δεν υπάρχει[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1. 2κιλά γάλα 2. 8 κ.σ.νισεστέ 3. 4κ.σ.αλεύρι 4. 2 κούπες ζάχαρη 5. 4-5 δάκρυα μαστίχας 6. Αχνη και βούτυρο για το ταψί ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 1. Χτυπάμε στο μούλτι[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΤο καζάν ντιπί είναι ουσιαστικά μία κρέμα, στην οποία έχουμε κάψει το κάτω μέρος της κρέμας που βρίσκεται στο ταψί και όταν το σερβίρουμε αναποδογυρίζουμε το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grTo Καζάν Ντιπι είναι ίσως το πιο νόστιμο και ταυτόχρονα απλό γλυκό που μπορείς να βρεις στην Τουρκία. Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του; Δεν[...]
Πηγή: ediva.grΚαζάν ντιπί σημαίνει «ξύσιμο του καζανιού», δηλαδή η καμένη κρέμα στον πάτο του καζανιού. Το καζάν ντιπί γίνεται αποκλειστικά με βουβαλίσιο γάλα – αρκετά βαρύ[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr