Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Το φρούτο που τα κατάφερε να μείνει πιστό στην παράδοση. Ωριμάζει μονάχα το καλοκαίρι, οπότε δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια, παρά μόνο να το γευόμαστε τους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε ποιον δεν αρέσει το σταφυλάκι γλυκό; Για να δω χεράκια! Εμένα μου αρέσει πολύ! Συνοδεύει το γιαουρτάκι μου το χειμώνα. Η σουλτανίνα γίνεται υπέροχο γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠαραδοσιακο ,λατρεμενο γλυκο του κουταλιου το κυδωνι με αμυγδαλο και μπολικο δεμενο σιροπι για τις κρυες μερες και νυχτες του χειμωνα,σκετο η'με γιαουρτακι!!![...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓλυκό κουταλιού Κεράσι: το λαμπερό κόκκινο χρώμα του καλοκαιριού φυλακισμένο μέσα σε ερμητικά κλειστά βάζα. Μπορούμε να περιμένουμε υπομονετικά να φωτίσουμε το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι η εποχή του! Τα γλυκά του κουταλιού είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παρασκευάσματα της ελληνικής κουζίνας. Για τη δημιουργία τους επιστρατεύονται όχι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧειμώνας και τα γλυκά του κουταλιού μου ταιριάζουν απόλυτα με το ζεστό καφεδάκι, Κυριακή μεσημέρι, ζεστά στο σπίτι, μετά το Κυριακάτικο τραπέζι. Εξαιρετικό[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κυδώνια 800 γρ ζάχαρη 3 ποτήρια νερό 3-4 φυλλαράκια αρμπαρόριζα 1 λεμόνι βιολογικό την φλούδα του και τον χυμό του ½ λεμόνι για το ράντισμα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤις δυο τελευταίες εβδομάδες, διαπιστώνω ότι στα πιο δημοφιλή posts του blog, στη διπλανή στήλη, εμφανίζονται τα γλυκά με κυδώνια ( πελτές , κυδωνόπαστο ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 8-10 άτομα: 1200 γραμμάρια κυδώνια 750 γραμμάρια ζάχαρη 200 γραμμάρια νερό 1 λεμόνι 2 κλωναράκια φύλλα αρμπαρόριζας 5-6 σταγόνες λεμονιού 80 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΤώρα το καλοκαίρι, είναι η εποχή των άφθονων σταφυλιών. Είναι το πιο γλυκό, αρωματικό και γευστικό φρούτο όλων των εποχών. Το κυριότερο ελληνικό επιτραπέζιο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠριν από λίγες μέρες έφτιαξα γλυκό μανιτάρι. Μην σας φαίνεται παράξενο , γίνεται και το μανιτάρι γλυκό. Φυσικά μόνο το άγριο νεραντζάκι , ο κανθαρίσκος. Αυτές[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΤο φίλο σου κέρασε … γλυκό του κουταλιού Και τον εχθρό σου πάστα! Έλεγε η γιαγιά μου και ήθελε να μας τονίσει πόσο καλό είναι το γλυκό του κουταλιού και[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΕίναι κάποιες γεύσεις που έχουν χαραχτεί στην μνήμη μου και με ακολουθούν από παιδί ~ όλες από την υπέροχη, αγαπημένη Νάξο : οι τηγανητές πατάτες της γιαγιάς[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΈρωτας με την πρώτη ματιά. Το είδα για πρώτη φορά στο .TanteKiki και είχαν περάσει 5 μήνες σχεδόν. Μετά ήρθε η Μάνα του ..λόχου και με κατατρόπωσε.Η αλήθεια[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚαι η παράκρουση με τα γλυκά του κουταλιού συνεχίζεται! Μάλλον μου ξέφυγε το συγκεκριμένο και δεν σας το έδειξα όταν έπρεπε αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Καταρχάς[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο απόλυτο γλυκάκι για να περιχύσουμε πάνω από το παγωτό μας ή τη βάφλα μας ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...!!! Το λατρεύω που έχει αυτή την υπόξινη γεύση, είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΦανταστικό γλυκάκι του κουταλιού με συνταγούλα από την Καλαμάτα και τη φίλη μου Βάσω(εκτέλεση και φωτογραφίες)! Υλικά 2 κιλά πορτοκάλια προσπαθούμε να είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚάθε καλοκαίρι, όταν γίνονταν τα πεπόνια, ξεκίναγε η γιαγιάς μου να τα φτιάχνει γλυκό του κουταλιού. Επειδή αυτό το γλυκό, μαζί με το καρπούζι , ήταν απ᾿[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr