Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
... με την ίδια ζύμη ! Καλησπέρα... σε όποιον υπάρχει μπροστά στον υπολογιστή του και μου κάνει παρέα. Δύο μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο σήμερα και θα ήθελα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως έχετε ακούσει είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΨωμί αφράτο χωρίς ζύμωμα Τατιάνα Η ομορφιά του και το μεγαλείο της γεύσης του με κάνουν να το αναρτήσω αν και η συνταγή λίγο πολύ είναι ίδια με άλλες που έχω[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια τον αρτοπαρασκευαστή μου έχω ξαναγράψει . Πρόσφατα απόκτησα ακόμα έναν, σχετικά καινούριο: μόλις 10 χρονών (σε σχέση με τον άλλον που είναι 15, καινούριος[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grYΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΨΩΜΙ........ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΤΕ!!!!! ΥΛΙΚΑ 2 κιλα αλεύρι σκληρό 120 γρ μαγιά νωπή 10 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. γλυκού αλάτι 2[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά για το προζύμι: Για να κάνουμε προζύμι , φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη με μία κούπα αλεύρι (125 Γραμμάρια αλεύρι) και όσο ζεστό νερό (75 Γραμμάρια νερό)[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά για το ψωμί : 1 κιλό Αλεύρι ( άσπρο ή για όλες τις χρήσεις) 500-550 γραμμάρια νερό (χλιαρό) 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΦρέσκο ζεστό σπιτικό ψωμί χωρίς προζύμι, και προ ζύμωση. Φτιαγμένο με τα χεράκια σας, με υλικά και εργαλεία που είναι ελεγμένα από εσάς. Με εύκολα απλά βήματα,[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.gr1 κιλό αλεύρι σκληρό κατηγορίας Μ 15 γρ. μαγιά νωπή ή 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά (3,5γρ) 3 κουτ. γλυκού κοφτά αλάτι 3 φλιτζ. τσαγιού νερό εμφιαλωμένο (600ml)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για το προζύμι : Για να κάνουμε προζύμι , φτιάχνουμε σε ένα μπολ μια μαλακιά ζύμη με (80 Γραμμάρια αλεύρι άσπρο για όλες τις χρήσεις ) και ζεστό νερό[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΣας αρέσει το φρέσκο ψωμί και έχετε στο σπίτι σας αλεύρι και μαγιά; Τότε μη διστάζετε να φτιάξετε ένα υπέροχο ψωμί, χωρίς κόπο, χωρίς ζύμωμα που καταπονεί τον[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΨΩΜΙ ΓΑΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣ Συνταγές για ψωμάκι έχω δείξει αρκετές και η καθεμία από αυτές έχουν τη δική τους "ταυτότητα". Έτσι αποφάσισα να αναρτήσω και το[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ Οχι, δεν πηραμε κι εμεις πατατες ... Χρεοκοπιου, και ψαχνουμε τροπο για να τις καταναλωσουμε. Αυτο το πατατοψωμο, ειναι μια παραδοσιακη συνταγη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΩΜΑ ΜΕ ΦΥΣΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Το ψωμι του ... τεμπελη! Αναμιγνυεις τα υλικα, και τα υπολοιπα γινονται απο μονα τους, αρκει να εχεις υπομονη, γιατι το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr