Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 400 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Κριθάρι 300 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Σιτάρι 300 γραμμάρια αλεύρι άσπρο 70% Δυνατό 250 γραμμάρια Προζύμι ή 25[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΕδώ και χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω μόνη μου σπιτικό προζύμι χωρίς επιτυχία. Ώσπου πέτυχα στο διαδίκτυο αυτή τη συνταγή εδώ :[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΨωμί σόγιας Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 2 ώρες Χρόνος ψησίματος: περίπου 50[...]
Πηγή: greekouzina.grΨωμί με ηλιόσπορο Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Υλικά 250 γρ. σιτάρι 200 γρ. σίκαλη 50 γρ. αλεύρι ολικής[...]
Πηγή: greekouzina.grΨωμί σίκαλης με προζύμι Φούρνος Ηλεκτρικός: 200-220 (προθερμασμένος) Υγραερίου: θέση 4 (προθερμασμένος) συμβουλή Κατά το ψήσιμο, βάλτε μέσα στο φούρνο ένα[...]
Πηγή: greekouzina.gr