Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
2 φλιτζάνια ντοματοχυμός 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτα 2 κ.σ. λάδι 6 1/2 φλιτζάνια αλεύρι 2 φακελάκια μαγιά 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ συνταγή γι’ αυτό το ψωμί όφειλε να κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα. Το φτιάχνω εδώ και μερικά χρόνια και κάθε φορά λέω πως την επόμενη θα το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΝοστιμότατο, τραγανό, ευωδιαστό, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες. Μαζί με χωριάτικη φέτα, ελιές και σπυραλατιστή ντομάτα κομμένη στα τέσσερα, δίπλα σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr10/9/15 Ψωμί caprese, τραγανό απ’ έξω, μαλακο-λαστιχωτό μέσα. Ένα αρτοποίημα ελαφρύ και αφράτο , στο στυλ της σαλάτας caprese Συστατικά 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ ζάχαρη 2 φακελάκια ξερή μαγιά 4 κ.σ ελαιόλαδο τριμμένη φέτα λιαστές ντομάτες και σουσάμι για το[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το ψωμί 200 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1 κ.γ. αλάτι 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη 285 ml ξινόγαλο 3 αυγά 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 κ.σ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ αλήθεια είναι πως με το ψωμί -αλλά και γενικότερα με τις ζύμες- έχω μιά ιδιαίτερη σχέση: σαν ζύμες μου κινούν πάντα το ενδιαφέρον αλλά και σαν τελικά[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ Ενα νόστιμο ψωμάκι, που συγγενεύει πολύ με το αλμυρό πλάμ κεϊκ. Η ρικόττα εκτός απο γεύση προσθέτει και υγρασία στην ζύμη, ενώ το μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα ψωμί διαφορετικό, με τριφτή υφή, πικάντικο και πολύ-πολύ εμφανίσιμο! Υλικά: 800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ φρέσκια μαγιά 400 ml χλιαρό νερό 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΌποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤόσο λίγα, τόσο πολλά! Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr"Το ψωμί είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού και όλα τα άλλα είναι απλώς οι αυλικοί, που περιβάλλουν το βασιλιά". Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε το βασιλιά του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια 4-6 άτομα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο χυμό από ½ λεμόνι 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα αλάτι, πιπέρι 2 κονσέρβες τόνο[...]
Πηγή: sidagi.gr3 ώριμες ντομάτες ½ πράσινη πιπεριά ½ κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι Ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι Chilli Ρίγανη ή βασιλικός Εκτέλεση Πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε το[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι 3 αυγά 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα λίγο κόκκινο πιπέρι λίγο μαύρο[...]
Πηγή: sidagi.grΗ αλήθεια είναι ότι ψωμί σπάνια μπαίνει στο σπίτι μας. Ο λόγος είναι ότι κανείς μας δεν είναι "ψωμάς", με άλλα λόγια δεν τρελαινόμαστε για ψωμί. Και όποτε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔυστυχώς το άρωμα και η γεύση δεν μεταφέρονται, ακόμα, μέσα απ᾿ τις σελίδες. Πραγματικά θα χάσετε αν δεν φτιάξετε αυτό το καταπληκτικό ψωμάκι! Ψωμί με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr