Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Διαχρονικό, κλασικό και αγαπημένο Τσιζκέικ. Από την εποχή που αρχίζαμε να ανακαλύπτουμε τα βύσσινα κομπόστα, την κονσέρβα KYKNOS και τις πρώτες ξενόφερτες[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣυνταγή από την/τον: Γουόντερφουλ το κέικ σου Μπεμπέκα μου . Πόση ώρα το βάζεις στη φρίζα να παγώσει; Πως το λέτε εσείς εδώ ..γιατί δεν θυμάμαι πως το λέμε[...]
Πηγή: lovefood.grΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 1 κούπα κάσιους 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου 1/4 κούπα λάδι καρύδας 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1/4 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. χυμό λεμονιού ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Σε ένα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : Για τη βάση: • 2 κούπες (230 γρ.) αμύγδαλα, αποφλοιωμένα • 1 ½ κ.γ. κανέλα • 3 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου Για τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: Για την βάση: 1 κούπα ψημένα φιστίκια ή ανακάρδια ή καρύδια (όχι πολύ αλατισμένα) 1 κ.σ. λιωμένο λάδι καρύδας Για την κρέμα: 1 κούπα κρέμα καρύδας ή το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤσιζκέικ μπανάνα Προετοιμασία: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά Υλικά Υλικά για τη βάση 4 μπανάνες πολύ ώριμες 4 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι 1 αυγό[...]
Πηγή: kouzzzina.grΘα χρειαστείτε: Για τη βάση: 200 γρ. κρακεράκια ή μπισκότα digestive 2 κ.σ. ζάχαρη 1/3 κούπα βούτυρο (80 γρ.) 3 κ.σ. (30 γρ.) σκόνη αμυγδάλου Για την κρέμα:[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr15 Ιουνίου 2016 Τα ωμοφαγικά γλυκά είναι η αδυναμία μου, καθώς μας γλυκαίνουν με φυσικό τρόπο, μας θρέφουν, ικανοποιούν την ανάγκη μας για γλυκό χωρίς να[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ Ανακατεύουμε πολύ καλά το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τα cranberries. Ξαίνουμε -απλώνουμε με τα δάκτυλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Σερβίρει 10 ) 1 πακέτο / 225 γρ. μπισκότα Πτι μπέρ 1 βούτυρο ολόκληρο ( 250 γρ. ) Για την κρέμα: 250 γρ. σαντιγί καλά χτυπημένη 1 κρόκο αυγού 1[...]
Πηγή: sidages.grΘα χρειαστείτε: Για τη βάση: 200 γρ. κρακεράκια ή μπισκότα digestive 2 κ.σ. ζάχαρη 1/3 κούπα βούτυρο (80 γρ.) 3 κ.σ. (30 γρ.) σκόνη αμυγδάλου Για την κρέμα:[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαι ενώ νόμιζα ότι οι αγαπημένες μου κρέπες είναι με γέμιση -τι άλλο- σοκολάτα, έπεσα πάνω στη συνταγή της Isa Moscowitz στο βιβλίο της, Vegan Brunch (σελ.[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grO σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα. Συνταγή : Στέλιος Παρλίαρος. Μερίδες : για 8-10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤσίζκέικ με βύσσινο Για τη βάση 1 πακέτο πτιμπέρ μπισκότα τριμμένα 100 γρμ βιτάμ 50 γρμ φουντούκια τριμμένα Για την κρέμα 500 γρμ σαντιγί φυτική 500 γρμ[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) είναι κλασικό παράδειγμα ένταξης ενός ξενόφερτου γλυκού στη σύγχρονη ελληνική αστική κουζίνα. Μέχρι τα 80’ς δεν ήταν γνωστό ούτε ως[...]
Πηγή: caruso.grΣυνταγή από την/τον: ΜαριλούΓουόντερφουλ το κέικ σου Μπεμπέκα μου . Πόση ώρα το βάζεις στη φρίζα να παγώσει; Πως το λέτε εσείς εδώ ..γιατί δεν θυμάμαι πως το[...]
Πηγή: lovefood.grΣυστατικά για την βάση: 1 1/2 κούπα καρύδια ή μακαντέμια ή αμύγδαλα ή συνδυασμό αυτών 1/2 κούπα χουρμάδες 1/4 κούπας αποξηραμένη καρύδα τριμμένη 1 πρέζα ή 0,25[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr