Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά 3 μεγάλες μελιτζάνες Ντομάτα ρίγανη σκόρδο Ξύδι και σκόρδο κοκτέιλ (το έχετε χτυπήσει μαζί) Εκτέλεση Παίρνουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜερικα μεζεδακια και υπεροχες εκτυπώσεις για το παιδικο παρτυ! ΜΠΟΜΠΕΣ «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΙ» 1 πακέτο έτοιμο ψωμί για μπόμπες, ή ψωμί για τοστ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕίναι η πιο cool ιδέα για το cocktail party. Η διάσημη ιταλική κρύα σούπα σε σφηνάκι για αν ξεκινήσεις με ένα από τα πιο ελαφριά συνοδευτικά του ποτού σου![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τις έντονες και πικάντικες γεύσεις της, τις ιδιαίτερες καυτερές σάλτσες, τα νόστιμα πιάτα και τις ζύμες με βάση το[...]
Πηγή: omanoclock.grΗ μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τις έντονες και πικάντικες γεύσεις της, τις ιδιαίτερες καυτερές σάλτσες, τα νόστιμα πιάτα και τις ζύμες με βάση το[...]
Πηγή: omanoclock.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα από τα τοπία που συνδέονται με το όνομα “Ελλάδα” στην παγκόσμια ιστορία είναι οι Δελφοί. Το τοπίο αυτό είχε πάντα στο μυαλό μου κάτι[...]
Πηγή: bostanistas.grΕντυπωσιακά και γευστικά, είναι ένας γκουρμέ μεζές για ένα καλοκαιρινό cokctail party. Βάλε οποιοδήποτε μυρωδικό σου αρέσει και σέρβιρε τα με δροσερό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html«Το κλαδάκι που θα μοσχεύεται στο δέντρο για να γίνει κουμκουάτ πρέπει να βρίσκεται στο χέρι μιας όμορφης κόρης καθώς ένας άντρας θα της κάνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΚουνουπίδι που βράζει: τι μπόχα Θεέ μου. Ό,τι κι αν κάνεις, τι φέτες ψωμί, τι ξύδια, τίποτε δεν σε σώζει από τη βαριά μελαγχολία και το σφίξιμο στο στομάχι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια τη σάλτσα 6 κ. σούπας μαγιονέζα, 1 κ. σούπας κρέμα γάλακτος, 1 κ.γλυκού ξύδι, 4 σταγόνες ταμπάσκο, 1 κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα, 1/2 κ. γλυκού κύμινο, 1/2[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr