μαρμελαδα πορτοκαλι παρλιαρος | μοσχαρι νουα ψητο | σουπα μινεστρονε αυθεντικη | μαγιονεζα με γιαουρτι | ψαρονεφρι ψητο με μουσταρδα | γαλατοπιτα με μελι | γλασο με ζαχαρη κρυσταλλικη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις σνιτσελ τσοφλι βερμουτ

Βρέθηκαν 28 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

MANHATTAN DRY

30ml καναδέζικο ουίσκι 20ml Vermouth dry 1 δόση Angostura ελιές φλούδα λεμόνι Χτυπάμε δυνατά τα υλικά στο σέικερ με πάγο,μεταφέρουμε σε ποτήρι του κοκτέιλ ή[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Δεκαπενταύγουστος: γιορτή στο πιάτο

Διπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Ηamburger γουρουνάκια συνταγή από tahitian

2 Ψωμάκια hamburger 2 Μπιφτέκια 2 Φέτες cheddar 2 Λουκανικάκια κοκτέιλ 4 Φετούλες από ασπράδι αυγού 4 Ελιές Λίγη μουστάρδα Οδηγίες Ψήνετε τα μπιφτέκια. Βάζετε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αντιοξειδωτικό Bloody Mary

800 γρ. χυμός ντομάτας χυμό από 1 μικρό λεμόνι 1 κ.σ. horseradish ½ κ.σ. ταμπάσκο 1 κ.σ. Worcestershire sauce 1 σκ. σκόρδο ½ κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη ½ κ.γ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
APEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ[...]

APEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ! Το αγαπημένο μας απεριτίφ, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ιταλική καταγωγή! Δροσερό, αρωματικό, ελαφρύ,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το Food States στις ''Ημέρες Γαστρονομίας''

Food States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr
DRY MARTINI

30ml σκοτσέζικο ουίσκι 30ml τζιν ελιές Ανακατεύουμε σε ένα απλό ποτήρι το ουίσκι και το τζιν με πάγο,σουρώνουμε χωρίς τον πάγο σε ένα ποτήρι κοκτέιλ και[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Κουμκουάτ: και στο φαγητό

«Το κλαδάκι που θα μοσχεύεται στο δέντρο για να γίνει κουμκουάτ πρέπει να βρίσκεται στο χέρι μιας όμορφης κόρης καθώς ένας άντρας θα της κάνει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φτιάχνω  χωνευτικό λικέρ αγκινάρας

Η εποχή ανήκει δικαιωματικά στις αγκινάρες και στους bostanistas τo αποδεικνύουμε περίτρανα: Kαι πώς δεν τις μαγειρέψαμε! Σε μυρωδάτη μαρινάτα , σκορδάτες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κροστίνι σε 4 εκδοχές

Κροστίνι σε 4 εκδοχές Τατατα τα!!! (Όχι, δεν έπαθα εγκεφαλικό. Απλώς κάνω τα απαραίτητα ηχητικά εφέ, διότι ετοιμάζομαι να πω κάτι βαρύγδουπο.) Τατατα τα,[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Cocktail μαστίχας με ταμπάσκο

Μαστίχα, ταμπάσκο, μαύρο πιπέρι, ντομάτα και λίγο lime θα κάνουν ένα απολαυστικό cocktail που εμπνεύστηκε ο Δημήτρης Γρηγοράκης για αυτό το[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ

Υλικά (2-4 μερίδες) : 300 γρ. βρασμένη ψίχα καβουριού 2 κίτρινα ώριμα γκρέιπφρουτ 200 γρ. μαγιονέζα 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 4 κουτ της σούπας[...]

Πηγή: yumyum.gr
Καρπούζι + Αλκοόλ x 2 = ?

Εντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Γρανίτα Vs Γρανίτα φράουλας

ΦΑΕ ΑΥΤΟ Γρανίτα ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 62kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 15γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 1γρ. ΛΙΠΟΣ: 0.4γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 0mg ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες 1 1/4 φ (213γρ.)[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy