Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Το cocktail αυτό είναι κάτι σαν τη σανγκρία, αλλά με διαφορετικά φρούτα και πολύ περισσότερο αλκοόλ. Με μπόλικο πάγο, απολαυστικά γαργαλιστικό ginger ale θα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλοκαίρι χωρίς παγωμένο καφεδάκι, χυμούς και κοκτέϊλ δεν γίνεται...Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ γιαυτό το λόγο είναι οι παγοθήκες!!!Σε πολλά χρώματα και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠέρασε η εποχή του screwdriver, του mojito και του cosmopolitan. Πλέον έχουν επιστρέψει τα κλασικά κοκτέιλ όπως το martini, αλλά με μικρές πινελιές ανανέωσης[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΠάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε! (Όλα τα τεστάκια είναι ψυχαγωγικά και τα αποτελέσματά τους δίνουν μια ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε να[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΤο κέντρο της μόδας. Η καρδιά του βορρά της Ιταλίας. Μια πόλη αρχοντική και μοντέρνα. Και μικρή. Ιδανική για εσένα που θες να πεταχτείς με την κολλητή ή τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΌταν μιλάμε για Φεστιβάλ Σοκολάτας το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι Astir Chocolating . Ένα φεστιβάλ υψηλής αισθητικής με θέμα, τι άλλο;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ εποχή ανήκει δικαιωματικά στις αγκινάρες και στους bostanistas τo αποδεικνύουμε περίτρανα: Kαι πώς δεν τις μαγειρέψαμε! Σε μυρωδάτη μαρινάτα , σκορδάτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΚουνουπίδι που βράζει: τι μπόχα Θεέ μου. Ό,τι κι αν κάνεις, τι φέτες ψωμί, τι ξύδια, τίποτε δεν σε σώζει από τη βαριά μελαγχολία και το σφίξιμο στο στομάχι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 1 άτομο 2 μέρη κρασί κόκκινο ξηρό 1 μέρος χυμό λεμονιού 2 κουταλιές σιρόπι ζάχαρης Εκτέλεση Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ με πάγο. Ανακατεύουμε και[...]
Πηγή: sidagi.grΟ μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 μπουκάλι κρασί Μαυροδάφνη 2 ποτήρια του νερού ρακή 5 γαρυφαλλάκια ολόκληρα Εκτέλεση Αρχικά βάζουμε τη μαυροδάφνη σε μια κατσαρόλα, να βράσει. Μόλις βράσει,[...]
Πηγή: sidagi.gr1/3 λευκό ξηρό κρασί 1/2 φέτα πορτοκάλι 1/3 Aperol ( ιταλικό απεριτίφ) 1/3 σόδα 6 παγάκια κατά προτίμηση μεγάλα σε ορθογώνιο σχήμα Εκτέλεση Δεν βγάζουμε τη[...]
Πηγή: sidagi.grΓιορτινές συνταγές με κρέας από τον Chef Ανδρέα Γάβρη: χοιρινό καπνιστό με σάλτσα πορτοκάλι και ξερά φρούτα και αγριογούρουνο με δαμάσκηνα! Ο bartender[...]
Υλικά: Για 10 -12 άτομα 1 ποτήρι φρέσκα βατόμουρα, συν 12 επιπλέον μούρα για το γαρνίρισμα 140 γραμμάρια απλό σιρόπι ζάχαρης παγωμένο 1 φιάλη των (750 ml)[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα δροσιστικό cocktail που ξεφεύγει από τα συνηθισμένο, πολύ απλό στη ετοιμασία του. Τι χρειαζόμαστε: 1/3 Aperol 1/3 σόδα (ή seltz) 1/3 κάποιο καλό λευκό ξηρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ ωραίο γλυκό ποτό για να κεράσετε τους καλεσμένους σας Τι χρειαζόμαστε: 1 μπουκάλι κρασί Μαυροδάφνη 5 γαρυφαλλάκια ολόκληρα 2 ποτηράκια του νερού ρακί[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 αγγούρια μεγάλα 3 σκ. σκόρδο 150 γρ. ρόκα 1/2 ματσ. βασιλικό, μόνο τα φύλλα 1/2 ματσ. μαϊντανό, μόνο τα φύλλα 1/2 ματσ. δυόσμο, μόνο τα φύλλα 1/2 ματσ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ μηλίτης (cider), το κρασί που παραδοσιακά γίνεται από μήλα στις βόρειες χώρες, όπου δεν καλλιεργούνται σταφύλια, αλλά και ο απλός χυμός από μήλο, στην[...]
Πηγή: bostanistas.gr