Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο μια φορά περασμένο στην μηχανή του κιμά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 φλ. νερό ζεστό 1 μέτριο λάχανο κομμένο σε μπουκιές 2 πράσα κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας κατά[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. ρύζι μπασμάτι 2 λίτρα νερό 1 κ.σ. αλάτι 1 φλ. βερίκοκα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα 1/2 φλ. τσαγιού σταφίδα κορινθιακή (μαύρη) 1/2 φλ. τσαγιού δαμάσκηνα[...]
Πηγή: argiro.gr1 κότα ελευθέρας βοσκής 1½ κιλό 1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλινο χυμός από 2 λεμόνια αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση 1. Βράζουμε σε βαθιά[...]
Πηγή: argiro.gr2 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κύβους 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 6 φρέσκες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλ. αρακάς 2 καρότα ψιλοκομμένα 200 γραμμ. τρυφερά φασολάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κομμάτι πράσο 1 φλ. αρακά 2 φλ. ρύζι 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο 2 κ.σ. γιαούρτι αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε το πράσο.[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κομμάτι πράσο 1 φλιτζ. αρακά 2 φλιτζ. ρύζι 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο 2 κ.σ. γιαούρτι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ψιλοκόβουμε το πράσο.[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. ρύζι μπασμάτι 2 λίτρα νερό 1 κ.σ. αλάτι 1 φλ. βερίκοκα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα 1/2 φλ. τσαγιού σταφίδα κορινθιακή (μαύρη) 1/2 φλ. τσαγιού δαμάσκηνα[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας,[...]
Πηγή: argiro.gr1 κότα ελευθέρας βοσκής 1½ κιλό 1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλινο χυμός από 2 λεμόνια αλάτι και πιπέρι 1. Βράζουμε σε βαθιά[...]
Πηγή: argiro.gr