Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 102 συνταγές
2 φλιτζ. καστανό ρύζι 4 φλιτζ. ζεστό νερό ή ζωμός λαχανικών 2 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ½[...]
Πηγή: cooklos.grΧορταστικό αρωματικό και πεντανόστιμο! Ένα ριζότο που εκμεταλλεύεται τις πρώτες ύλες του φθινοπώρου, όπως τα κάστανα και την κολοκύθα σε ένα πιάτο σωστό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣήμερα το μενού περιελάμβανε μπριζόλες στη σχάρα! Τις είχαμε αρωματίσει με μπόλικα ανατολίτικα μπαχαρικά και οι μυρωδιές από τη σχάρα μας είχαν γεμίσει τη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι ντομάτες είναι πια στην εποχή τους, η αλήθεια βέβαια είναι ότι πρέπει κάπως να ψάξεις τους πάγκους της τοπικής λαικής αγοράς για να βρεις μια ντομάτα καλή,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Το σημερινό φαγητό έχει χώρα καταγωγής, απ' όσο γνωρίζω, την αγαπημένη μας Κύπρο. Είναι νηστίσιμο αλλά δεν του λείπει η νοστιμιά κι από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα: 250 gr καστανό ρύζι 550 gr νερό 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι γκότζι ( goji berries ) 1 τεμάχιο σέλινο 1 τεμάχιο φρέσκο κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: loukoulos.comΣυνταγή από την Ρίτα Ζούλοβιτς. Υλικά 1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι, καστανό, αναποφλοίωτο 1 φλιτζ. ρύζι άσπρο 3 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. αλάτι 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Ξερά βερίκοκα Βούτυρο Ρύζι Ζωμό κρέατος Βρασμένα κάστανα Αμύγδαλα και βερίκοκα σε κομμάτια Παρασκευή Ρίξτε σε νερό μερικά ξερά βερίκοκα για να[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ένα πρωτότυπο και εύκολο πιλάφι που συνδυάζει τα ζυμαρικά με το ρύζι και τους ξηρούς καρπούς. Πριν χρόνια μου είχε δώσει τη συνταγή η Μαίρη Λ. που είχε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα γευστικό ρύζι στο τραπέζι σας που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr350 γρ ρύζι για risotto (για παράδειγμα carnaroli, Arborio, κ.α.) 160 γρ παντζάρια βρασμένα, λιωμένα σε πουρέ και ΚΡΥΑ 100 γρ φρέσκο βούτυρο 100 γρ τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα! Ρύζι, λαχανικά και μια μικρή... ατασθαλία! Μια γεύση από τα παλιά, που ναι μεν δεν την πολυχρησιμοποιώ για τους συνήθεις λόγους των συντηρητικών, της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑρκετοί, φαντάζομαι, θυμόμαστε Casa di Pasta, το ιταλικό που άνοιξε στην Σπευσίππου στο Κολωνάκι, αρχές της δεκαετίας του ’90, για να μας μάθει τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr