Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 φλ. νερό 1/2 φλ. ρύζι για πιλάφι (μακρύκοκκο) 2 φλ. μαγειρεμένες φακές (από το χτεσινό τραπέζι) αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κοτόπουλο 2 λουκάνικα χωριάτικα 2 σκ. σκόρδο 2 ξερά κρεμμύδια 2 χρωματιστές πιπεριές 1 κ. σ. πελτέ 2 φλ. ρύζι 1 κ.σ. πάπρικα 1 ½ φλ. ζωμό ή[...]
Πηγή: argiro.gr1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 2 πιπεριές κίτρινες και κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια[...]
Πηγή: argiro.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 φλιτζ. νερό ρύζι για πιλάφι (μακρύκοκκο) 1/2 φλιτζ. 2 φλιτζ. μαγειρεμένες φακές (από το χτεσινό τραπέζι)[...]
Πηγή: argiro.gr2 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κύβους 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 6 φρέσκες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κοτόπουλο 2 λουκάνικα χωριάτικα 2 σκ. σκόρδο 2 ξερά κρεμμύδια 2 χρωματιστές πιπεριές 1 κ.σ. πελτέ 2 φλ. ρύζι 1 κ.σ. πάπρικα 1 ½ φλ. ζωμό ή[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλ. αρακάς 2 καρότα ψιλοκομμένα 200 γραμμ. τρυφερά φασολάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε[...]
Πηγή: argiro.gr1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 2 πιπεριές κίτρινες και κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια 250 γρ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 κότα ελευθέρας βοσκής 1½ κιλό 1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλινο χυμός από 2 λεμόνια αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση 1. Βράζουμε σε βαθιά[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλ. ρύζι για ριζότο (arborio -karnaroli) ή Καρολίνα 6-1/2 φλ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 κομμάτι πράσο 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 κότα ελευθέρας βοσκής 1½ κιλό 1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλινο χυμός από 2 λεμόνια αλάτι και πιπέρι 1. Βράζουμε σε βαθιά[...]
Πηγή: argiro.gr