wliocvmo | σκωτσεζικα σορτμπρεντ | salata me avocato | γλασο βανιλιας για τρουφάκια | ορεκτικα με φυλλο | ορτυκια κατσαρολας | ορτυκθαφουρνουμεπατατες | τυροσαλατα συνταγη ακης | γλασο βανιλιας για τρουφάκια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις σοκολατα

Βρέθηκαν 49 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μελιτζάνες με κατσικίσιο τυρί στο φούρνο

Υλικά κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες, ψιλοκομμένο μαϊντανός: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος μελιτζάνες: 12 ντομάτες: 2 ψιλοκομμένες[...]

Πηγή: icookgreek.com
Τουρλού για μερακλήδες και bostanistas

Λίγο πριν διαλυθεί το μποστάνι του καλοκαιριού, και δώσει σεμνά και ταπεινά τη θέση του στα λαχανικά του φθινοπώρου, παίρνω το καλάθι μου και ετοιμάζομαι για[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Νόστιμες, ψητές ντομάτες

Αυτό ήταν, οι καλές ντομάτες χάνονται από τους πάγκους, οι τελευταίες που πήρα ήταν από εκείνες τις άνοστες του φθινοπώρου. Έφτασε, λοιπόν, ο καιρός για το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κράξτε μαζί μας: Ο Θεός δεν μου δωσε πεθερά[...]

Άλλες έχουν πρόβλημα με την πεθερά τους, άλλες με την νύφη τους και γω έχω με τις κουνιάδες μου! Και είναι και 2 πανάθεμα τες οι φαρμακόγλωσσες και δεν[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Κυριακάτικα, όπως παλιά: κατσικάκι με φασολάκια

Είναι φαγητό παραδοσιακό. Το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με κυριακάτικο τραπέζι, μεσημεριανό. Έχει κάτι απ' τα πάλαι ποτέ «πλούσια» εδέσματα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φρέσκα ραβιόλια με σπαράγγια και αρακά

ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
ΚΑΤΣΙΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ

Θεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας τρόπους να μαγειρεύουμε το κατσικάκι[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μελιτζάνες ψητές με ντομάτα και κατσικίσιο τυρί

Υλικά (Σερβίρει 2 ) 1 μεσαία μελιτζάνα κομμένη σε λεπτές φέτες 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε φέτες οριζοντίως 300γρ. κατσικίσιο τυρί 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ.[...]

Πηγή: sidages.gr
κατσίκι στο φούρνο με πατάτες και αγκινάρες

http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 2 κιλά κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1,5 κιλά πατάτες 750 γραμ. αγκινάρες 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι χυμός[...]

Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr
Πορτομπέλο γεμιστά με σιτάρι

Γεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Η εποχή της ντομάτας

Δεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Χόντρος  με σύγλινα

Το σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
KAΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ!!!

Τώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο και το μαγείρεψα σήμερα και[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Μελιτζάνες γεμιστές με κινόα και κατσικίσιο τυρί

Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μελιτζάνα Διαφημίσεις 2 φλιτζάνια μαγειρεμένη κινόα (ή ρύζι ή κους κους) 1 κρεμμύδι, κομμένο σε[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Γεμιστά μανιτάρια με κατσικίσιο τυρί και ντομάτα

Λαχταριστά γεμιστά μανιτάρια με απαλή γεύση για όλες τις ώρες Υλικά για 4-6 άτομα 24 στρογγυλά φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους 1 μικρό πράσο ψιλοκομμένο 1[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Ιμάμ μπαϊλντί

Γιατί άραγε; Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομά αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ιμάμ μπαϊλντί: γιατί, άραγε;

Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Στη Λέσβο το λένε κατίκ

Είναι ένα λευκό, απαλό, αλοιφώδες τυράκι, υπόξινο και δροσερό, που γίνεται με φέτα και φρεσκοαρμεγμένο κατσικίσιο ή και πρόβειο γάλα. Έχει λιγότερα λιπαρά από[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy