Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοναδική συνταγή ζυμαρικών που θα σας ξετρελάνει, δοκιμάστε τη με θρυμματισμένη πικάντικη φέτα για ένα νοστιμότατο αποτέλεσμα. Συνταγή : Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω. This recipe is the tasty answer to the question " What am I going to do with all those leftover Easter eggs?" I really love[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω. This recipe is the tasty answer to the question " What am I going to do with all those leftover Easter eggs?" I really love[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΒρήκαμε στον πάγκο της λαϊκής ολόφρεσκο αρακά και εμπνευστήκαμε ένα αρωματικό και γευστικό φαγητό! Δοκίμασέ το και εκμεταλλεύσου τα λαχανικά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : 1 πράσο καθαρισμένο, περίπου 75 γρ. 50 γρ. βούτυρο συν ένας κόμπος ακόμη 40 γρ. αλεύρι 450 ml γάλα 100 γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο 350 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός μυρωδικών 1 μεγάλη μελιτζάνα[...]
Πηγή: cooklos.grΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Αρωματα και γευσεις απο το καλοκαιρι που σιγα-σιγα απομακρυνεται. Υλικα: 10 μετρια κολοκυθακια, 500 gr μοσχαρισιο κιμα, 1 καροτο, 1[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 6 μεγάλες πατάτες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 πράσα ψιλοκομμένα μία χούφτα μαϊντανός 1 πακέτο Philadelphia με σκόρδο και μυρωδικά [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ ζωή μας φέρνει στο πιάτο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις κι αν έχω κάτι μάθει στα χρόνια που είμαι πάνω σε τούτον εδώ τον κόσμο, είναι ότι αυτά που έχουμε ως[...]
Πηγή: bostanistas.gr