Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Για το γλάσο 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη (κατά προτίμηση) 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού λίγες σταγόνες ταμπάσκο λίγο[...]
Πηγή: argiro.grΑγκινάρες με νόστιμη γέμιση...απολαυστικό σαν κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Για[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr600 γρ. αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος 1 κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο 1 μεγάλο πράσο (το λευκό μέρος), σε μεσαίου πάχους ροδέλες 1 μεγάλο καρότο,[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΤα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]
Πηγή: caruso.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌλες κάποια στιγμή ,έχουμε σπαζοκεφαλιάσει …για το τι θα φτιάξουμε στο παιδικό πάρτι!!!!Συγκέντρωσα λοιπόν μερικές από τις καλύτερες αλμυρές ιδέες για[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜανιτάρια γεμιστά σκορδάτα ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Υλικά 16 μεγάλα μανιτάρια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 80 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη 80 γρ. ζαμπόν[...]
Πηγή: greekouzina.gr