Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 118 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα 1 κιλό φρέσκα φασολάκια λεπτά πράσινα 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο 3 κολοκυθάκια πράσινα χοντροκομμένα 4 πατάτες κομμένες[...]
Πηγή: sidagi.grΤο καλοκαίρι ως εποχή μου φαινόταν ανέκαθεν χαιρέκακο απέναντι σε όσους μαγειρεύουν: ενώ χαρίζει απλόχερα αναρίθμητα, φρέσκα και λαχταριστά καλούδια, όπως οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤουρλού.. μανιφατούρα * Το απόλυτο λαδερό φαγητό στα καλύτερά του. θα χρειαστούμε: 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους 1-2 κολοκυθάκια[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά γλυκές κόκκινες πιπεριές 4 ντομάτες 2 ώριμες σπαράγγια 500 γρ. μόνο οι κορφές φασολάκια 300 γρ. ελαιόλαδο 2/3 του φλιτζανιού ξερά κρεμμύδια 4[...]
Πηγή: icookgreek.comΜου αρέσει υπερβολικά ο αρακάς και ιδιαίτερα αυτή την εποχή που έχουν γεμίσει οι λαϊκές από φρέσκο. Μου τον έφερε ο Δημήτρης μου και τον έκανα αμέσως παρέα με[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΈνα από τα καλύτερα ελληνικά καλοκαιρινά φαγητά είναι τα φρέσκα φασολάκια. Άφθονα σε όλη την Ελλάδα, σε πολλές ποικιλίες, μαγειρεύονται με κρέας αλλά και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grσημερα λογω Παρασκευης λαδερο υλικα 1 κιλο φρεσκα φασολακια 2 κρεμμυδια ξερα κομμενα σε λωριδες 2 πατατες [αν θελετε] φρεσκια ντοματα ,η πουμαρο αλατι πιπερι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚάνοντας την περατζάδα μου στη λαϊκή την προηγούμενη εβδομάδα τσάκωσα σε ένα πάκο κάτι που δεν έτυχε ποτέ να μαγειρέψουμε σπίτι μας και δεν είχα ξαναδεί[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα καλοκαιρινό φαγάκι, ελαφρύ και πολύ γρήγορο στην προετοιμασία του. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φασολάκια πλατιά 1/2 κιλό αρακά 1/2 κιλό μπάμιες κατεψυγμένα 5-6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι μια αυθεντική συνταγή από τη Χίο, την οποία βρήκα στο βιβλίο "Όλη η Ελλάδα στο πιάτο σας!" στο τεύχος Λαδερά-Νηστίσιμα των εκδόσεων[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚανένα άδικο δεν έχει η Λεονί Σταφυλά όταν περιγράφει το καλοκαιρινό τραπέζι , μετά το κολύμπι, με το αλάτι ακόμα στο δέρμα: η ντομάτα κομμένη στα τέσσερα, το[...]
Πηγή: bostanistas.gr