Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο κοτόπουλο με μπάμιες είναι μια παραδοσιακή συνταγή όπου ο γευστικός συνδυασμός είναι πραγματικά μεγαλοφυής. Όμως ο παραδοσιακός τρόπος μαγειρέματος του[...]
Πηγή: caruso.grPost Views: 65 Το τέλος της Αποκριάς πλησιάζει.Τέλος οι μασκαράδες και το ξεφάντωμα. Την Δευτέρα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και ξεκινά η Σαρακοστή. Την Καθαρά[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisMπουκιές Καπρέζε αλά Pandespani θα μπορούσε να λέγεται η συνταγή.Η Καπρέζε (Caprese), απ΄τις αγαπημένες μου σαλάτες, είναι εξαιρετική για να ανοίξει ένα[...]
Πηγή: pandespani.comμελιτζάνες παρμεζάνα Συνταγή από την κατηγορία «πολύ αγαπημένες», οι μελιτζάνες παρμεζάνα ή απλώς parmigiana για τους Ιταλούς. Καθότι έτσι συνηθίζεται να[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΕύκολος, δοκιμασμένος και επιτυχημένος τρόπος! Οι αγκινάρες είναι από τα πιο αγαπημένα λαχανικά των κρητικών. Τις εκτιμούμε και τις μαγειρεύουμε με πάρα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]
Πηγή: caruso.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή και νόστιμη, νηστίσιμη συνταγή της κουζίνας του Mοριά, για ντολμαδάκια με μαπόφυλλα, ρύζι και διάφορα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΟι αγκινάρες με τα αγκάθια, συνηθίζεται να λέγονται άγριες σε αντιδιαστολή με εκείνες που δεν έχουν αγκάθια. Πριν αρχίσει η συστηματική τους καλλιέργεια ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πληγούρι είναι ένα υλικό που ποτέ δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα... ήθελα λοιπόν να φτιάξω γεμιστά αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓιατί άραγε; Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομά αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ο μουσακάς (μου) σερβιριζόταν ανέκαθεν με εμπειρίες. Μία από αυτές, θα σας την διηγηθώ. Κάποτε ήμουνα καλεσμένη σε δείπνο κυρίας[...]
Πηγή: pandespani.comΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr