Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 86 συνταγές
Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά αρακάς: 500 γρ. μοσχαράκι γάλακτος, κομμένο σε μερίδες: 1 κιλό κρεμμυδάκια: 300 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη: 500 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζανιού σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.com600 γρ. αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος 1 κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο 1 μεγάλο πράσο (το λευκό μέρος), σε μεσαίου πάχους ροδέλες 1 μεγάλο καρότο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (4 μερίδες) : 3/4 lt ζωμός κρέατος 500 γρ. αρακάς 20 γρ. ανθός αραβοσίτου 1/8 lt κρεμά γάλακτος 1/5 lt σαμπάνια αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι Η συνταγή[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φρέσκες τορτίγιες καλαμποκιού (εναλλακτικά, νάτσος) 360 γρ. κόκκινο μαρούλι (λέγεται και «φύλλα βαλανιδιάς») 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα 150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 125 ml κρέμα γάλακτος 30 γραμμάρια βούτυρο αλάτι και πιπέρι 600 γραμμάρια πράσινα[...]
Πηγή: sidagi.grΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο τουρλού είναι από τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά πιάτα. Ίσως φταίει το γεγονός ότι το ανακάλυψα σε μεγάλη ηλικία, ένα καλοκαίρι στη Γαλλία, όταν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr1 μικρή άσπρη φραντζόλα 250 γρ. αρακά αλάτι και πιπέρι 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος, χτυπημένη Βγάζετε τη κόρα του ψωμιού και το κόβετε κατά μήκος σε 5[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 Γρ βρασμένο αρακά 10 Φιλέτα προσούτο 1 Ματσάκι άνηθο 1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon 2 Λεμόνια λαιμ το χυμό τους[...]
Πηγή: ucook.gr/cook(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 10 ή 12 αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 1 φλιτζ. αρακάς 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/3 φλιτζ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr10 ή 12 αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 1 φλιτζ. αρακάς 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/3 φλιτζ. κρέμα γάλακτος ½ φλιτζ. τριμμένο[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά φασολάκια στρογγυλά: 1 κιλό μοσχάρι γάλακτος: 1 κιλό, κομμένο σε κύβους πατάτες: 2-3 καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια λευκό κρασί: 100 ml ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.com