Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Έχοντας δοκιμάσει ντομάτες και πιπεριές γεμιστές διαφόρων ειδών και παρασκευαστικών προσεγγίσεων (από άκρως ρουστίκ ως μοριακές), μετά βεβαιότητας υποστηρίζω[...]
Πηγή: pandespani.comΜυστικά, τι, πως και γιατί για τέλεια ζυμαρικά Αν και τα πιάτα με ζυμαρικά καταναλώνονται με ενθουσιασμό από μεγάλο μέρος του πλανήτη, συχνά δεν είναι ούτε[...]
Πηγή: pandespani.comΚι εδώ η παράδοση δεν αναιρεί την πρωτοτυπία. Καμιά φορά γίνεται ενδιαφέρον, πέρα από νόστιμο, να εκπλήσσει κανείς ένα καθιερωμένο γιορταστικό τραπέζι με[...]
Πηγή: pandespani.comμελιτζάνες παρμεζάνα Συνταγή από την κατηγορία «πολύ αγαπημένες», οι μελιτζάνες παρμεζάνα ή απλώς parmigiana για τους Ιταλούς. Καθότι έτσι συνηθίζεται να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πιπεριά, κύριο συστατικό του καλοκαιριού, σκληρή ανταγωνίστρια της ντομάτας και bitchy από γεννησιμιού, χρησιμοποιεί τα διαφορετικά της πρόσωπα για να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιδέα είναι γνωστή, σχεδόν κοινή και απλή -πιο απλή δεν γίνεται. Τόσο που ασυναίσθητα -ή περίπου συνειδητά- τη σνομπάρεις, όσο οι δημιουργικές αναζητήσεις[...]
Πηγή: pandespani.comαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΑν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]
Πηγή: pandespani.comΜοτσαρελάκια και ντοματίνια – backstage: Το ρολόι στο παραπέντε, το δείπνο οργανωμένο πλήρως σε στάδια και χρονικά, η custard για το γλυκό φτιαγμένη, το[...]
Πηγή: pandespani.comΤα νηστίσιμα και τα λαδερά φαγητά σκιαγραφούν ένα μέρος του χαρακτήρα της ελληνικής κουζίνας είτε η θέση τους στο τραπέζι συνδεθεί με την ορθόδοξη χριστιανική[...]
Πηγή: pandespani.comμελωμένο μπριάμ και φέτα Το κύριο χαρακτηριστικό του μπριάμ είναι το καραμπινάτο μέλωμα των λαχανικών, εξ ου και συχνά το συνοδεύει η φέτα που το φέρνει στα[...]
Πηγή: pandespani.comΟι αγκινάρες είναι ακόμη στο φόρτε τους. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, πριν τελειώσει ο ανοιξιάτικος καιρός τους, να σας ανταμείψω με μια εμβόλιμη[...]
Πηγή: pandespani.com