Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Μια διαφορετική εκδοχή του μουσακά με διάφορα ψημένα λαχανικά μαγειρεμένα στο πήλινο μαζί με κιμά και μια επικάλυψη από γιαούρτι και κατίκι Δομοκού αντί για[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 κιλό φασολάκια 1 φινόκιο σε λεπτές ροδέλες 1/2 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 4 κομμάτια μπέικον 1/2 ματσάκι μάραθος 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 300 γρ. κατίκι Δομοκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠολύ ωραίο καλοκαιρινό φαγητό και αρκετά ελαφρύ. Τι χρειαζόμαστε: 3 μελιτζάνες φλασκες 3 ντομάτες ώριμες 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες 1 σκελίδα σκόρδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι μελιτζάνες είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά, όπως και να τις μαγειρέψω! Αφθονούν χειμώνα καλοκαίρι στα μανάβικα ή στις λαϊκές αγορές και δεν μου λείπουν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜια γνωστή εταιρεία ζυμαρικών έφτιαξε παραδοσιακά ζυμαρικά με σχήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Οι πλεξούδες, εμπνευσμένες από τη Θεσσαλία, είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 500 γρ. ταλιατέλες 200 γρ. αρακά (κατά προτίμηση φρέσκο) 2 πιπεριές Φλωρίνης 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φλιτζ. τσ. τυρί κατίκι 1 κ.σ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ 200 γρ. αρακά, κατεψυγμένο 400 ml ζεστό νερό 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν φρέσκο, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grANAΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΗ πρώτη φορά που γεύθηκα τηγανητές μπάμιες ήτανε στην πόλη της Γεωργίας, σε ένα μαγειρείο που σέρβιρε παραδοσιακά φαγητά του Αμερικάνικου Νότου. Μέχρι τότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια υπέροχη τάρτα με επίγευση καλοκαιριού! Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 35΄, ψήσιμο περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για 4 - 6 μερίδες 1 κιλό πράσα 100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν 4 κουτ. σούπας βούτυρο 60 γρ. αλεύρι 500 ml γάλα 100 γρ. τριμμένη[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΣτη Νότια Γαλλία το λένε ρατατούιγ και στην Ελλάδα μπριάμ. Ένα πολύ νόστιμο φαγητό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έγινε ταινία!! Μόλις το βγάλετε[...]
Πηγή: omanoclock.grΜελιτζάνες με τυρί κατίκι και πιπεριές Φλωρίνης (Για 4 άτομα) Υλικά 3 μέτριες μελιτζάνες αλάτι λάδι για τηγάνισμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι σκόνη κύμινο 2[...]
Πηγή: greekouzina.grΣτη Νότια Γαλλία το λένε ρατατούιγ και στην Ελλάδα μπριάμ. Ένα πολύ νόστιμο φαγητό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έγινε ταινία!! Μόλις το βγάλετε ζεστό-ζεστό[...]
Πηγή: omanoclock.gr