Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 441 συνταγές
ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ, Γεμιστά κοχύλια με σάλτσα ντομάτας και ζυμήθρα Ήπειρος με 1% λιπαρά, Γεμιστά κοχύλια με σάλτσα ντομάτας, Πέννες με πελτέ ντομάτας, κάπαρη και λιαστή ντομάτα, Γαύρος γεμιστός και πράσινες τηγανητές ντομάτες
Η αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΣήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα " ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 8 μεγάλα κρεμμύδια 400 γρ. τόνος κονσέρβας στραγγισμένος από το λάδι του 100 γρ. ψωμί μουλιασμένο σε λίγο νερό και στυμμένο 2 σκελίδες σκόρδου 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1/2 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια μεγάλα 200 γραμ, λουκανικάκια φρανκφούρτης 1 κρεμμύδι 1/2 κονσέρβα μανιτάρια 1 πιπεριά 300 γραμ. ρεγγάτο τριμμένο 1 κουτί[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : δύο ψάρια 600 έως 800 γρ. το καθένα, διαλέγω κατά προτίμηση συναγρίδες ή φαγκρί ή τσιπούρες, φρέσκα ή κατεψυγμένα 750γρ. μπάμιες φρέσκες ή κατ/νες ένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook