Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 115 συνταγές
Το καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΠόσο μ’ αρέσει πώς μεταμορφώνονται! Παχουλές και φουσκωτές, μακριές και στραβές, νυμφευμένες ή ανεξάρτητες, μαβιές ή λευκές, πιτσιλωτές και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι ως εποχή μου φαινόταν ανέκαθεν χαιρέκακο απέναντι σε όσους μαγειρεύουν: ενώ χαρίζει απλόχερα αναρίθμητα, φρέσκα και λαχταριστά καλούδια, όπως οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπήρξαν εποχές που οι Ευρωπαίοι υποτιμούσαν επιδεικτικά το πιο νόστιμο λαχανικό (φρούτο για την ακρίβεια) του καλοκαιριού, τη μελιτζάνα. Άγνωστο γιατί,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ λαχανόκηπος σιγά - σιγά μετατρέπεται σε χειμωνιάτικο. Ωριμάζουν οι τελευταίες ντομάτες και γλυκές πιπεριές, αλλά οι μελιτζάνες, τα κολοκύθια και τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό food styling, τ’ ομολογώ, δεν πάμε καλά σήμερα. Βιαζόμουν όμως, είναι η αλήθεια, να καθίσω κι εγώ στο οικογενειακό τραπέζι γενεθλίων προς τιμην μιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ’ αρέσει η βόλτα στη λαϊκή τα πρωινά του Σαββάτου. Μπορώ να χαζεύω με τις ώρες στους πάγκους και όταν έχω κάποιον ξένο στην Αθήνα θεωρώ υποχρέωσή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η συνταγή θέλει 45 λεπτά και γίνεται με κατεψυγμένο αρακά. Τον χειμώνα την κάνω σούπα, το καλοκαίρι λαδερό ή κρύα σούπα. Ακούω αγανακτισμένες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια άλλη πρόταση για μπακαλιάρο ή μια άλλη πρόταση για αγκινάρες, όπως σας αρέσει. Είναι ένα φαγητό που δεν είχα φτιάξει ποτέ άλλοτε και είχα αγωνία για την[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι επειδή το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Κρήτη, σήμερα θα φτιάξουμε ιμάμ μπαϊλντί με κρητική νότα. Αγαπημένο φαγητό όλης της οικογένειας και χωρίς να περάσει[...]
Πηγή: bostanistas.grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚανένα άδικο δεν έχει η Λεονί Σταφυλά όταν περιγράφει το καλοκαιρινό τραπέζι , μετά το κολύμπι, με το αλάτι ακόμα στο δέρμα: η ντομάτα κομμένη στα τέσσερα, το[...]
Πηγή: bostanistas.gr