Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Ο αρακάς και οι αγκινάρες ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια από τις αγαπημένες μου γεύσεις (εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και το πρώτο φαγητό που έμαθα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό πένες 4 αγκινάρες 2 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟι αγκινάρες ακόμη στην εποχή τους κι εμείς τις αγαπάμε πολύ. Παρόλο που τις έχω μαγειρέψει με πολλούς τρόπους σε ανάρτηση υπάρχουν μόνο λίγες συνταγές .[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌτι πρέπει για τις ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις συνοδεία λευκού κρασιού και καλών φίλων! Υλικά Για την ζύμη 250 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΧάριν των πειραματισμών ψησίματος πίτσας στο BBQ συνεχίζουμε τις παρασκευές πίτσας μέχρι να φτάσουμε σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σήμερα έγινε αυτή η πίτσα,[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω. This recipe is the tasty answer to the question " What am I going to do with all those leftover Easter eggs?" I really love[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω. This recipe is the tasty answer to the question " What am I going to do with all those leftover Easter eggs?" I really love[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈνας μοναδικός συνδυασμός που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 2 ώρες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕύκολος, δοκιμασμένος και επιτυχημένος τρόπος! Οι αγκινάρες είναι από τα πιο αγαπημένα λαχανικά των κρητικών. Τις εκτιμούμε και τις μαγειρεύουμε με πάρα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά (για 6-8 άτομα) Για τη ζύμη: 3 ½ φλ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής (Self Raising), 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 3 κουταλιές γιαούρτι, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com