Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ο Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΒρήκαμε στον πάγκο της λαϊκής ολόφρεσκο αρακά και εμπνευστήκαμε ένα αρωματικό και γευστικό φαγητό! Δοκίμασέ το και εκμεταλλεύσου τα λαχανικά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1250-1500 ml ζωμό λαχανικών (σπιτικό κατά προτίμηση) 400 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα μπιζέλια 100 ml λευκό κρασί 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 250 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 3 κούπες ζωμό λαχανικών 1/2 κουταλάκι τσαγιού νήματα σαφράν ή κουρκουμά 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μαργαρίνη ή λάδι 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜερίδες 4 Προετοιμασία 15΄ Μαγείρεμα περίπου 25΄ Υλικά 1 βάζο ή 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας στο λάδι. 60 ml ελαιόλαδο (ή το λάδι από το βάζο με τις[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα διαφορετικό ριζότο που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κλεομένης Ζουρνατζής. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 45΄, μαγείρεμα περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr