Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 286 συνταγές
Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο φαγάκι! Υλικά για 4 μερίδες 8 μεγαλούτσικες πατάτες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες αλλά ολόκληρες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για 2 άτομα 250 γρ. ταλιατέλες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 4 αγκινάρες 200 γρ. πεκορίνο 100 ml ζωμός λαχανικών 100 ml ελαιόλαδο 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι αγκινάρες με τα αγκάθια, συνηθίζεται να λέγονται άγριες σε αντιδιαστολή με εκείνες που δεν έχουν αγκάθια. Πριν αρχίσει η συστηματική τους καλλιέργεια ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 αυγό 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 200 ml μπύρα 120 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3-4[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα ½ κιλό ταλιατέλες 4 αγκινάρες 2 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: sidagi.grΑυτή τη φορά το φαγάκι αυτό φτιάχτηκε με καταψυγμένες αγκινάρες αλλά ήδη στη λαϊκή μπορούμε να βρούμε φρεσκότατες και ωραίες αγκιναρούλες. Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤις αγκινάρες τις έχω συνδυάσει με το Πάσχα. Στο χωριό έχουμε ένα κτήμα που κάποτε η μητέρα μου είχε φυτέψει περίπου 100 τετραγ. αγκινάρες. Χωρίς να τις[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ γνωστή σούπα λαχανικών...! Τι χρειαζόμαστε: 2 καρότα 2 κολοκυθάκια 1 ντομάτα 1 αγκινάρα 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο μαϊντανός άνηθο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό πένες 4 αγκινάρες 2 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΕνα νόστιμο λαδερό για οσους αγαπούν το σελινο.Κατα τη γνώμη μου ειναι ενα φαγητό που τρώγεται καλύτερα την επομένη και κρύο. Υλικά Σελινοριζες φρεσκες μαζι[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιάννης Μπαξεβάνης: «Για να αποτυπώσω το ακριβές στίγμα της γης μας και της αγιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα, θα διάλεγα παραδοσιακές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami