Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Η αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά 1 κ. λουκάνικο andouille* κομμένο σε φέτες πάχους 5 χιλ. (εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το ισπανικό chorizo ή κάποιο καπνιστό ελληνικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα μύδια και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Κρατάμε όσα ανοίξουν και πετάμε τα κλειστά.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami