συκωταρια τηγανιτη με αλευρι | κεικ με μαυρη ζαχαρη παρλιαρος | σοκολατα ροφημα συνταγη παρλιαρος | γλάσο πορτοκάλι | ψαρονεφρι αλα κρεμ με μουσταρδα | ροφημα με φραουλες | πως μαγειρευεται ο μπακαλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις κρασι βανιλια γιαουρτακι

Βρέθηκαν 90 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

PACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ[...]

PACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Αρωματισμένο νερό με αγγούρι και πιπεριά

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μελιτζάνες ξιδάτες

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μελιτζάνες ξυδάτες

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μελιτζάνες με κάρι και κοτόπουλο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
CULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για[...]

CULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ειδικά Ζυμαρικά - Φωλιές

Μια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια.

ΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Αγκινάρες με σπανάκι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Tarhana Çorbası (Τραχανόσουπα)

Tarhana Çorbası (Τραχανόσουπα) Εφτασε η εποχή να απολαύσουμε τον τραχανά που κλείνει μέσα του Αυγουστιάτικο ήλιο! Η τραχανόσουπα αναφέρεται σαν η πρώτη[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Τα κρητικά: μελιτζάνες με ξινόχοντρο

Το συγκεκριμένο φαγητό ανήκει στα top 10 των αγαπημένων μου. Οι μελιτζάνες κάνουν δειλά – δειλά την εμφάνισή τους και ο τρόπος μαγειρέματός τους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πορτομπέλο γεμιστά με σιτάρι

Γεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Κοτόπουλο με στάρι (χόντρο)

Δεν ξέρω αν σε άλλα μέρη της Ελλάδας χρησιμοποιούν τόσο πολύ το στάρι στη μαγειρική. Στην κουζίνα της Κρήτης η χρήση του σπασμένου σταριού, του χόντρου όπως[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Χόντρος  με σύγλινα

Το σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Λαχανόρυζο: η ταπεινή εναλλακτική εκδοχή των[...]

Απλό και οικονομικό πιάτο της εποχής. Ο συνδυασμός οσπρίων και λαχανικών με ρύζι δίνει πάντα νόστιμα, υγιεινά και χορταστικά πιάτα. Στην κρητική κουζίνα είναι[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Σαλάτα με φακές, μελιτζάνα και γιαούρτι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Ντομάτες γεμιστές με πλιγούρι νόστιμες και[...]

Το πλιγούρι είναι ο φλοιός από τον κόκκο διαφόρων δημητριακών, όπως βρώμης, σιταριού και σίκαλης.Έχει όμορφη γεύση και απαλή υφή.Ο χρόνος μαγειρέματος του[...]

Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis
Vegan σάλτσα από ταχίνι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy