Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνας εκπληκτικός μεζές της εποχής είναι οι άγριες αγκινάρες. Δεν έχουν καμία σχέση με τις αγκινάρες που όλοι ξέρουμε, εφόσον τρώμε μόνο το κοτσάνι και όχι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά χόρτα: 1 κιλό, ανάμεικτα (λάπαθα, σπανάκι, καυκαλήθρες) φρέσκα κρεμμυδάκια: 2-3 ψιλοκομμένα κρεμμύδι: 1 ξερό, ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο μενού σήμερα έχει ένα παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό που ο αρακάς παίρνει τη νοστιμιά από το κρέας μας και η λιπαρότητα του κρέατος εξισορροπείται από τα[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΚαι αυτή την εβδομάδα πιστοί στο ραντεβού μας !!! Το μενού μας πανέτοιμο,απλό και εύκολο για κάθε νοικοκυρά,εργαζόμενη και μη. Και επειδή μας το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤο κατσικάκι στην κατσαρόλα φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά το οποίο μαγειρεύεται με μαρούλια και μπόλικο άνιθο. Δεν κρύβουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΘεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας τρόπους να μαγειρεύουμε το κατσικάκι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 2 κιλά κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1,5 κιλά πατάτες 750 γραμ. αγκινάρες 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι χυμός[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο και το μαγείρεψα σήμερα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜία ιδιαίτερη συνταγή για τους λάτρεις της αγκινάρας. Συνταγή : Mime.com Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια πολύ ιδιαίτερη ιδέα για γεμιστά. Ετοίμασε τη σαλάτα από ολόφρεσκο καλαμπόκι και σέρβιρε σε ζουμερό “μπολ” από φρέσκιες ντομάτες. Εύκολη 40' Λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓιατί άραγε; Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομά αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΕκλεκτά υλικά για ένα καθαρά ανοιξιάτικο πιάτο! Επιστροφή με ένα καθαρά ανοιξιάτικο φαγητό που απολαύσαμε πριν λίγες μέρες. Για τους ασκολύμπρους σας έχω[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr