Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Συστατικά 1φλ.φασολάδα που περρίσεψε στραγγισμένη 2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να Φέτες μπαγιάτικο ψωμί 1κ.γλ.σκόρδο σκόνη Αλατοπίπερο 1φλ.μαρούλι και λόλα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑπό τον κ. Πέρρη Ντεγιάννη ΥΛΙΚΑ 250 γρ ρεβύθια 1 κουταλάκι σόδα λίγο ελαιόλαδο ½ κούπα ρύζι για σούπα Αλάτι Πιπέρι Εκ τέλεση Από το βράδυ βάζουμε τα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. κουκιά ξερά βρασμένα 1 κιλό κρεμμύδια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ. ντομάτα πελτέ 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜιλώντας στο τηλέφωνο με την θεία από την Κέρκυρα, πήρα την ιδέα για το σημερινό φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα φτιάξει ποτέ γίγαντες με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΣυστατικά 300γρ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς 1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο Λάδι 1/2ματσάκι άνιθος ψιλ/νος 3φιλέτα μπακαλιάρου Χυμό 2 λεμονιών 2-3 σκελίδες[...]
Πηγή: zannetcooks.com500 γρ. γίγαντες 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 καρότα 1 πατάτα 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 σελινόριζα 1/2 ματσάκι σέλινο λίγο άνηθο 250 γρ. υγράλατο μπακαλιάρο[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1/2 kg γίγαντες (στο νερό από την προηγούμενη) 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο Ι πιπεριά πράσινη κέρατο ψιλοκομμένη 2 καρότα[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grFor the recipe in English click here Έχω μια θεία λατρεμένη, τη Δέσποινα ή Δεσπουλίνι όπως μου αρέσει να την αποκαλώ. Όταν ήμουν φοιτήτρια στην Αθήνα έτρωγα[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr