Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Πολλές φορές έχω σκεφτεί πως η ζωή δεν είναι τόσο άδικη όσο τη λέμε. Σου φέρνει εκείνα τα δύσκολα, τα μαύρα, που δεν ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις γιατί σου[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαιράκι είναι κοντά και οι υγιεινές συνταγές αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά σιγά. Γιατί όσο να πεις, το θέλεις ένα προσεγμένο κορμί στην παραλία και αυτό[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤο Etrusco άνοιξε το 1992 ο Ιταλός πατέρας του νυν σεφ Έκτορα Μποτρίνι (η μητέρα του είναι Κερκυραία), Ετρούσκο, που για πολλά χρόνια γύριζε τον κόσμο ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑρωματικά μακαρόνια με δεντρολίβανο, σκόρδο και ρεβύθια. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ. ρεβύθια 500γρ. κοχυλάκι ή κοφτό μακαρονάκι 5 σκελίδες σκόρδο 5 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: • 850 γρ. βρασμένα φασόλια (κατά προτίμηση μικρά λευκά ή μαυρομάτικα) • 800 γρ. τομάτες κονσέρβα μαζί με τη σάλτσα τους ή φρέσκες,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr