Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Όπως έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση φεύγοντας από το Delipotia είχα μαζί μου ένα σακουλάκι κόκκινες φακές και την επομένη είχα και τη συνταγή της Γαλλικής[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τις φακές 20 γρ. Ελαιόλαδο 70 γρ. Κρεμμύδι, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Καρότο, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Πράσο, κομμένο[...]
Πηγή: megatv.com/cook(Ή μήπως ρεβυθοκεφτέδες) Οι ψευτοκεφτέδες είναι ένα συνηθισμένο ορεκτικό σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά. Με κορυφαίους κατά τη γνώμη μου τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα να σας γνωρίσω τη διαδικτυακή μου φίλη Catherine, η οποία ζει και μαγειρεύει στη Νέα Υόρκη. Παρακολουθώ ανελλιπώς τη σελίδα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο φρικασέ είναι ένα φαγητό που το έχουμε ταυτίσει με το αρνί, το χοιρινό και πιο σπάνια με τα μανιτάρια (που για να πούμε την αμαρτία μας, δεν το έχουμε ακόμα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr4/4/14 Ρεβιθόσουπα βελουτέ κρύα ή ζεστή ! Από τη μια ο καιρός που έχει ανοίξει αρκετά και δεν επιθυμούν όλοι κάποιο ζεστό γεύμα ή ρόφημα (εκτός ίσως από εμένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comYΛΙΚΑ 1 φλ. ρύζι αρμπόριο (Arborio), 2 κουταλιές βούτυρο αλατισμένο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 4-5 κρεμμυδάκια (ή ½ ξηρό κρεμμύδι), ψιλοκομμένα, 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com