Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ελαφριά σούπα με άρωμα θάλασσας, με όμορφα χρώματα και πραγματική θεϊκή γεύση. Σερβίρεται εξίσου καλά κρύα όπως και ζεστή, πράγμα που την κάνει ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά Μύδια 2 ώριμες ντομάτες 2 κρεμμύδια 3/4 κούπας λάδι μερικές φέτες ψωμιού πιπέρι και αλάτι 1 λίτρο νερό μερικά κλωνάρια μάραθου Για το ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 200 γρ. ανάλατα ωμά αμύγδαλα 200 γρ. ψίχα ξερού ψωμιού ή κρουτόν 5 κ.σ. ελαιόλαδο ή άλλο λάδι 30 γρ. ψιλοκομμένο μαϊντανό (χωρίς τα κοτσάνια, μόνο τα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑρχικά, ξεκίνησε σα φαγητό των ψαράδων. Καθώς ξεδιάλεγαν τα ψάρια που προορίζονταν για πούλημα, συνήθιζαν να κρατούν στην άκρη μερικά είδη ψαριού γι'αυτούς και[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλό ψάρι βλάχος (ή ροφός ή σψυρίδα ή στείρα) σε φέτες ή και ολόκληρο 8 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες 2 μεσαία κρεμμύδια κομμένα στα 2 4 καρότα[...]
Πηγή: greekcook.gr2 λίτρα νερό 5 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες 5 καρότα κομμένα σε ροδέλες 5 πατάτες κομμένες σε κύβους ⅓ φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 6[...]
Πηγή: cooklos.gr2 κιλά Μύδια 2 ώριμες ντομάτες 2 κρεμμύδια 3/4 κούπας λάδι μερικές φέτες ψωμιού πιπέρι και αλάτι 1 λίτρο νερό μερικά κλωνάρια μάραθου Για το ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 6-8 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ρεβύθια Διαφημίσεις 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κοτσάνια σέλινο, κομμένα σε[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 1 ματσάκι τρυφερά σπαράγγια 1 ½ λίτρο χλιαρό νερό 30 ml. ελαιόλαδο 8 φέτες ψωμί της προηγούμενης μέρας σαφράν [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κιλά φρέσκα πετρόψαρα 6-8 καραβίδες ή γαρίδες 10-12 μύδια 1 μερίδα Knorr σπιτικός Ζωμός ψαριού 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr