Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Υλικά (6 μερίδες) : 1 φλιτζ. ξινή κρέμα ή κρέμα γάλακτος με λεμόνι ή τυρί κρέμας με λεμόνι 1/2 φλιτζ. ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη 1/2 φλιτζ. πράσινες[...]
Πηγή: yumyum.grΌποτε το μενού στο σπίτι περιλαμβάνει ψητό κρέας ή ψάρι, μαζί με όλα τα υπόλοιπα συνοδευτικά (σαλάτες, πατάτες, ρύζι, σάλτσες κλπ.) πολλές φορές έχουμε και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤις δυο αυτές σάλτσες τις κάνω συχνά σε παραλλαγές για να συνοδεύσω διάφορα κρέατα ή και άλλα υλικά. Η πράσινη: Άνιθος (αρκετός) Μαιντανός (αρκετός) Αγγουράκι[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΣυνοδευτική σάλτσα, κυρίως για ψητά. Τι χρειαζόμαστε: 6 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 6 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 3 μεγάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 3/4 φλιτζ. μαγιονέζα 1 κουταλιά συν 1,5 κουταλάκι χυμός λεμονιού 2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά κάπαρη ψιλοκομμένη 1 κουταλιά αγγουράκι[...]
Πηγή: yumyum.grΣου αρέσουν τα πικάντικα; Έχεις λατρεία με τις καυτερές πιπεριές και τις πικάντικες γεύσεις; Δοκίμασε να φτιάξεις αυτό το ντιπ που θα σε ξετρελάνει... Εύκολη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΝΤΙΠ ΚΑΒΟΥΡΟΨΙΧΑΣ(ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗς ΤΑΒΕΡΝΑΣ) ΥΛΙΚΑ . 1 Κουπα καβουροψιχα ,1/2 κουπα μαγιονεζα, 1/2 κουπα τυρι κρεμα, 2 κρεμυδακια φρεσκα ψιλοκομενα,[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr23/8/14 Γλυκό ντρέσινγκ άνηθου για κάθε είδους ψητά λαχανικά, ωμές ή βραστές σαλάτες και ότι άλλο βάλει το μυαλό σας. Προσωπικά η γεύση του άνηθου μου θυμίσει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜια πρώτη ύλη για πολλές εφαρμογές! Τις περισσότερες φορές οι κίτρινες κολοκύθες είναι μεγαλύτερες από όσο χρειαζόμαστε! Έτσι ή πρέπει να τις αγοράσουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ πιπεριά, κύριο συστατικό του καλοκαιριού, σκληρή ανταγωνίστρια της ντομάτας και bitchy από γεννησιμιού, χρησιμοποιεί τα διαφορετικά της πρόσωπα για να[...]
Πηγή: pandespani.comΑρκετές είναι οι φορές που ένα απλό βραστό ή ψητό (κρέας ή ψάρι) χρειάζεται ένα μόνο «τσικ» για να γίνει πιάτο ευπαρουσίαστο. Αυτό πρακτικά σημαίνει …σάλτσα.[...]
Πηγή: pandespani.comΟι παρασκευές μας με τη γλιστρίδα συνεχίζονται και αυτή τη φορά φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πέστο γλιστρίδας για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά![...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΝτρέσινγκ με γιαούρτι και κρεμ-φρές Υλικά 1 κόκκινη πιπεριά ¼ αγγουριού 1 αγγουράκι τουρσί 1 μικρό κρεμμύδι 1 κύπελλο κρεμ-φρές ½ κεσεδάκι γιαούρτι χυμός[...]
Πηγή: greekouzina.gr