Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Η σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Εύη Σκούρα Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα «ταπεινό» λαχανικό, τη ρέβα. Αυτή την ρίζα, που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τρώγεται, και που ακόμα[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό ντομάτες ώριμες κομμένες στα 4 180 γρ. κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κομμάτια (όχι καυτερές) 130 γρ. κρεμμύδια κομμένα στη μέση 2 σκελίδες σκόρδο 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒάλτε το στη διατροφή σας... μέχρι που να μας το καταργήσουν... οι γιατροί μετά από κάποια χρόνια... Υλικά 2 αβοκάντο 1 χούφτα καρύδια 1 σκελίδα σκόρδο [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες στα 4 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. μαργαρίνη 2 ξερά κόκκινα κρεμμύδια 1 κ.γλ. καστανή ζάχαρη 1 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι ΠΑΝ της[...]
Πηγή: argiro.grΑρκετές είναι οι φορές που ένα απλό βραστό ή ψητό (κρέας ή ψάρι) χρειάζεται ένα μόνο «τσικ» για να γίνει πιάτο ευπαρουσίαστο. Αυτό πρακτικά σημαίνει …σάλτσα.[...]
Πηγή: pandespani.comΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο αγαπημένο μας Philadelphia ήρθε να δώσει μαι άλλη διάσταση στο σουβλάκι όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα. Οι νέες σάλτσες Philadelphia για σουβλάκι σε τέσσερις[...]
Πηγή: toarkoudi.grΟ πουρές ρεβυθιών με ταχίνι, ή χούμους, όπως λέγεται στα αραβικά, είναι μια πολύ παλιά, νόστιμη και θρεπτική κρεμώδης σαλάτα, με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το Dip είναι τέλειο συνοδευτικό για τηγανιτά θαλλασινά. Το Tartar Dip μπορεί να φτιαχτεί σε λίγα λεπτά και πρέπει να μπεί στοι ψυγείο τουλάχιστον για μια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 μικρό κουνουπίδι (τις φούντες) 1 μικρό μπρόκολο (τις φούντες) 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 2 ειδών ντιπ: ½ κιλό φύλλο ΚΑΝΑΚΗ για πίτες 5-6 τσακώνικες μελιτζάνες κομμένες μπαστουνάκια (μέγεθος δακτύλου) 2-3 φέτες μπέικον 2[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com