Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
κοτόπουλο μεταξομελοπορτοκαλένιο γεμιστό, Κοτόπουλο γεμιστό (όλο το χρόνο!), κοτόπουλο μεταξομελοπορτοκαλένιο γεμιστό, κοτόπουλο με πορτικάλι, μέλι και ΜΕΤΑΧΑ γεμιστό, με πατάτες στο φούρνο | Caruso.gr, κοτόπουλο μεταξομελοπορτοκαλένιο γεμιστό - Pandespani.com, Γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με πατάτες
Για τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα (4 κιλά) 100 γρ. μαλακωμένο βούτυρο Για την άλμη 4 λίτρα νερό 2 λεμόνια κομμένα στη μέση 6 φύλλα δάφνης 10 κλωνάρια θυμάρι 3[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 1 κοτόπουλο 1 κρεμμύδι ελαιόλαδο μουστάρδα 2κ. γλυκού χυμός πορτοκαλιού (1-2 να έχει ζουμάκι) χυμός 1 λεμονιού μέλι 1κ. σ. σόγια σος αλάτι -[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ Για το ορτύκι 8 ορτύκια μαρινάδα ορτύκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα αλάτι Για τη μαρινάδα 250 γρ. ξίδι μπαλσάμικο 250 γρ. ελαιόλαδο 5 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 6 κουτ. σούπας πολτός ντομάτας 3 κουτ. σούπας μέλι 4 κουτ. σούπας Worcestershire σος 2 κουτ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 2 στήθη κοτόπουλο 5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μέλι Αλάτι Πιπέρι 1 μπαγκέτα Χυμό και ξύσμα λεμονιού Δεντρολίβανο Αβοκάντο Ρόκα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα (4-5 κιλά) 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 80 γρ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο θυμάρι φασκόμηλο Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.com