Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
16 φτερούγες κοτόπουλου 500 ml ξινόγαλα (στα ψυγεία των μεγάλων σούπερ μάρκετ) 30 ml ελαιόλαδο 150 γρ. βούτυρο, λιωμένο 150 γρ. ταμπάσκο ή άλλη σάλτσα[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους, χοντροκομμένα 100 ml λευκό, ξηρό κρασί 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε μεγάλες μπουκιές[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη ζύμη* 1½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο ακόμα, για το πασπάλισμα 1½ φλιτζ. τσαγιού ολικής άλεσης (ή ψιλό κίτρινο[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια 1/2 φλιτζ. τσαγιού λιαστές ντομάτες (διατηρημένες σε βαζάκι μέσα σε λάδι, για να είναι μαλακές),[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε λεπτές λωρίδες 1 κουτ. γλυκού κάρι, σε σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού τζίντζερ (πιπερόριζα) σε σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 6 κουτ. σούπας πολτός ντομάτας 3 κουτ. σούπας μέλι 4 κουτ. σούπας Worcestershire σος 2 κουτ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη 1 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη 1 κουτ. σούπας κάρυ σε σκόνη 300 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 10 ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσια 10 ξερά βερίκοκα, χωρίς κουκούτσια 200 ml κόκκινο, ξηρό κρασί 50 ml ελαιόλαδο 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 φιλέτα κοτόπουλου (συνολικού βάρους περίπου 550 γρ.) 40 ml ελαιόλαδο 8 φέτες μπέικον 12 φέτες από ψωμί του τοστ (κατά προτίμηση ολικής άλεσης ή πολύσπορο)[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr700-800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 40 ml σησαμέλαιο (ή, αν δεν έχουμε, ελαιόλαδο) 1 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτά φετάκια 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 3[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το φύλλο 400 γρ. αλεύρι 100 ml ελαιόλαδο 120 γρ. γιαούρτι πρόβειο 1 αυγό 4 γρ. μαγιά σκόνη αλάτι περίπου 120 γρ. νερό, ή όσο χρειαστεί Για τη γέμιση 400[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 φλιτζ. τσαγιού Μαυροδάφνη (ή άλλο γλυκό κρασί[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ολόκληρο κοτόπουλο ή μπούτια ή στήθη κοτόπουλου 1 μεγάλο πράσο σε ροδέλες 2 μέτρια βιολογικά καρότα σε ροδέλες 2 ξερά κρεμμύδια ολόκληρα 3 - 4 γαρίφαλα 3 -[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο λαζάνια 700 γρ. κιμάς από κοτόπουλ (προτιμότερο ανάμεικτος από στήθος+μπούτι) περασμένος, χωρίς τις πέτσες, 1 φορά από τη μηχανή με το χοντρό κόσκινο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το κοτόπουλο 1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 5 κόκκοι πιπέρι 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο, στο οποίο έχουμε καρφώσει 3 γαρίφαλα αλάτι Για τις πίτες 4[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 - 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι, σε λεπτά μπαστουνάκια 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, ολόκληρες 50 ml ελαιόλαδο[...]
Πηγή: gastronomos.gr8 μπουτάκια κοτόπουλου («κοπανάκια») 40 ml + 30 ml ελαιόλαδο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 4 πράσα, το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος 200 ml ζωμός[...]
Πηγή: gastronomos.gr800 γρ. φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου, κομμένα σε μπουκιές (περίπου 2,5 εκ.) 60 ml ελαιόλαδο χυμός από 1 πορτοκάλι χυμός από 1/2 λεμόνι 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr750 γρ. κιμάς κοτόπουλου (ζητάμε να μας κόψουν κιμά από φιλεταρισμένο στήθος και μπούτι κοτόπουλου, χωρίς τις πέτσες, και να τον περάσουν μία φορά από τη[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 1 μικρό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 100 ml λευκό κρασί 1 γεμάτο κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού από το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα που μας περίσσεψε, κομμένο σε κύβους (χωρίς πέτσες) λίγα φυλλαράκια ρόκας 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό[...]
Πηγή: gastronomos.grΚουσκούς: Μουλιάζουμε το κουσκούς σε ζεστό νερό ή ζωμό (αν έχουμε φυλαγμένο στο ψυγείο), σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Συνήθως θέλει περίπου 5 λεπτά[...]
Πηγή: gastronomos.gr